Nivele

Afiseaza: 1-24 din 52 produse

 Filtre
Nivele - Nivela aluminiu Troy 23331, 300 mm
-52%
95,59 Lei 45,88 Lei
TVA inclus
Nivele - Nivela Eurostar 690 BMI 690080E, 80 cm
-47% Lichidare de stoc
Nivele - Nivela Alustar 691 BMI 691120, 120 cm
-47% Lichidare de stoc
Nivele - Nivela din aluminiu Troy 23380, 80 cm
-52% Lichidare de stoc
Nivele - Nivela laser Mannesmann 81110, 30 m
-41%
578,22 Lei 341,15 Lei
TVA inclus

Nivele

Cea mai buna nivela care se poate cumpara este cea care contine atat flacon orizontal cat si vertical. Aceste flacoane prezinta doua marci de absolvire care sunt distantate pentru a permite pozitionarea balonului intre aceste doua gradari, care indica apoi niveluri orizontale sau verticale. 

Pentru toate nivelele, specificatia de sensibilitate este determinata de sensibilitatea flacoanelor utilizate. Sensibilitatea este determinata de raza de curbura a flacoanelor pe care se deplaseaza bula. Chiar daca nu poate fi intotdeauna vazut, toate flacoanele la nivele sunt curbate. Principiul de functionare este acela ca bula se va deplasa in punctul cel mai inalt al razei pe masura ce gravitatia actioneaza asupra lichidului din interiorul flaconului. 

In cazul in care bula se afla peste sau in afara marcajelor de absolvire, ajustati nivelul la stanga sau la dreapta.  
Cand partea stanga este prea mare, bula va sta pe partea dreapta a notelor de absolvire si invers pentru partea opusa.  

Folosind acest lucru ca un ghid, puteti efectua acum ajustarile necesare pentru a crea un proiect la nivel perfect.  
Cand trebuie sa verificati nivelele verticale, asezati marginea din spate a nivelei pe o placa, care este apoi pozitionata pe planul vertical care trebuie verificat.  

Daca bula este intre absolviri, planul este la nivel. Acolo unde bula se afla in afara gradatiilor, mutati nivelul pana cand bula este plasata central. Acest lucru va va permite sa determinati orice denivelari pe planul vertical. 
Sensibilitatea flaconului determina cat de repede se misca balonul atunci cand este ridicat un capat al nivelului. Daca flaconul este prea sensibil, nivela poate fi dificil de utilizat. Cu toate acestea, cu cat flaconul este mai sensibil, cu atat munca ta va fi mai precisa. 

Raza flaconului determina exactitatea acesteia; o raza mai mare inseamna ca balonul se poate misca mai usor. Sensibilitatea este masurata in mm pe metru. 

Parametrul se bazeaza pe un nivel lung de 1 metru si cat de ridicat trebuie sa fie ridicat un capat al nivelului pentru ca bula sa se miste cu 2 mm. Anumite aplicatii necesita o sensibilitate mai mare, motiv pentru care exista niveluri de spirit cu diferite grade de sensibilitate a flaconului.

 

 

Nivele Profesionale

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!