Acumulatori & Incarcatoare Scule Electrice: Bormasini, Autofiletante

Afiseaza: 1-24 din 45 produse

 Filtre
Acumulatori & Incarcatoare Scule Electrice: Bormasini, Autofiletante - Acumulator Li-Ion Gude 58557, 18 V, 4 Ah
-39%
Acumulatori & Incarcatoare Scule Electrice: Bormasini, Autofiletante - Acumulator Li-Ion Gude 95536, 25.2 V, 3 Ah
-39%
Acumulatori & Incarcatoare Scule Electrice: Bormasini, Autofiletante - Acumulator Li-ion Gude 58632, 12 V, 1.5 Ah
-39%
Acumulatori & Incarcatoare Scule Electrice: Bormasini, Autofiletante - Acumulator Li-Ion Gude 58556, 18 V, 3.0 Ah
-39%

Acumulatori & Incarcatoare Scule Electrice: Bormasini, Autofiletante

 

Cu promisiunea de mai multa putere sau durata de functionare prelungita a bateriei, progresele bateriilor pentru scule electrice au crescut semnificativ in ultimii ani. La fel cum tehnologia se schimba foarte repede, la fel si regulile privind utilizarea si intretinerea bateriei se schimba si ele.

Cand incercati sa alegeti intre uneltele electrice cu fir si fara fir, se poate crea o situatie usor confuza. Marea majoritate a oamenilor vor alege unelte electrice fara fir. Veti vedea mai jos si avantajele pe care le au uneltele fara fir in fata celor cu fir.

Uneltele electrice cu fir pot oferi cea mai buna putere, dar trebuie luat in considerare ceea ce le lipseste, in comparatie cu un model fara fir. 

Deplasarea este limitata, necesitand modificari frecvente ale prizei. Asta inseamna ca utilizatorul va avea nevoie de mai mult timp pentru a-si duce la bun sfarsit activitatea, incercand sa manevreze instrumentul electric.

Puterea de la o unealta cu cablu va proveni de la o priza electrica si, daca acea priza nu merge si nu ofera electricitate, nu exista nicio optiune de a utiliza unealta. Aceasta poate fi o problema majora atunci cand incepeti constructia unui imobil pentru prima data si nu aveti parte de prize.

Cablurile pot prezenta pericole potentiale pentru siguranta dumneavoastra. Exista, de asemenea, riscul pentrul cablul dumneavoastra de alimentare sa fie deteriorat, ceea ce va face ca instrumentul electric sa fie inutil. Inlocuirea cablului poate fi costisitoare sau imposibila, in unele cazuri, necesitand o inlocuire completa a uneltei.

Modelele cu cabluri sunt adesea mai grele si mai suprasolicitante pe brate. Acesta ar trebui sa fie un motiv destul de major pentru utilizator si sa joace un rol important in alegerea tipului de unelte electrice atunci cand va face o alegere.

Uneltele electrice fara fir sunt o optiune excelenta, deoarece permit o libertate maxima in timpul utilizarii si sunt deseori usoare. Aceste instrumente variaza de la tip la tip, de aceea este important sa cercetam daca un model cu fir sau fara fir este mai bun pentru tipul de instrument utilizat.

Principalul avantaj al acestui tip de instrument este ca nu exista cabluri de care sa va faceti griji. Libertatea maxima este acordata cu un instrument fara fir, care permite utilizatorului sa se deplaseze liber si fara obstacole. Singurul lucru de care ar trebui sa va faceti griji, si asta destul de rar, este faptul ca o sa aveti nevoie de acumulatori si incarcatoare.

Bateriile vor fi adesea sursa de alimentare a instrumentului fara fir, ceea ce inseamna ca exista mai putine echipamente de transportat. Asta inseamna ca spatiul de lucru este mai putin aglomerat, iar treaba se face la fel de repede. Mai putine cabluri inseamna, de asemenea, mai multa siguranta si un loc de munca mai sigur.

 

Acumulator Pentru Bormasina, Autofiletanta, Masina de Gaurit si Surbelnite Electrice de la 12V la 18V

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!