Antifurt Bicicleta

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Antifurt Bicicleta

 

Pentru a evita sa deveniti o victima a furtului de biciclete, orice biciclist ar trebui sa aiba o un sistem de securitate pentru bicileta. Singura intrebare este: Car este cea mai buna solutie?

Barele din otel grele in forma de U sunt o solutie de luat in considerare cand vine vorba de securitatea bicicletei. Aceste bare sunt foarte dure si rezistente la socuri deci este aproape imposibil ca bicicleta sa va fie furata. Cu toate acestea, doar cele mai bune modele ofera o securitate sporita impotriva hotilor. 

Incuietorile cu lant sunt o alegere foarte buna atunci cand flexibilitatea este prioritara. Desi sunt foarte flexibile, incuietorile din lant sunt confectionate dintr-un material solid si, prin urmare, sunt extrem de rezistente, in special impotriva micilor unelte de taiere folosite frecvent de hoti. 

Pentru a maximiza optiunile de blocare, nu trebuie sa optati pentru cea mai scurta lungime disponibila. Incuietorile cu lanturi permit adesea asigurarea nu numai a cadrului, ci si a unei roti sau a altor parti valoroase ale bicicletei.
Asa-numitele incuietori pliabile combina flexibilitatea incuietorilor de tip lant cu acelasi nivel de securitate si rezistenta a unui blocaj in U. Acestea pot fi rabatate intr-o dimensiune compacta de pliere si fixate usor pe bicicleta.

Acestea vin cu un dispozitiv de fixare flexibil la atingere sau pot fi atasate la suportul sticlei. Sfat: alegeti cel mai lung model disponibil, astfel incat sa nu aveti dificultati atunci cand blocati bicicleta de o lampa stradala.

Incuietorile cu rame nu sunt suficiente pentru a proteja bicicleta impotriva furtului, dar isi au locul ca „imobilizatoare”. S-ar putea sa fie suficient sa blocati roata din spate daca puteti urmari bicicleta in timp ce efectuati o vizita rapida la magazinul din colt. Lanturile si cablurile care pot fi conectate direct la blocarea cadrului sunt disponibile ca accesorii pentru mai multe modele. 

Acesta este un mod foarte bun de a creste securitatea la un nivel superior. In alte cazuri, acestea sunt potrivite ca o incuietoare suplimentara in combinatie cu un cablu armat sau blocare in U si au avantajul suplimentar ca roata din spate este, de asemenea, protejata impotriva furtului.

Acelasi lucru este valabil si pentru cablurile subtiri spiralate pentru blocarea cadrelor: acestea nu ofera suficienta protectie pentru a va permite sa lasati bicicleta nesupravegheata. In acest caz, mecanismul de blocare este mai putin important, deoarece un taietor de cablu este de obicei tot ce este necesar pentru a taia prin cablu.

Incuietorile prin cablu ofera avantajul flexibilitatii. Sunt usor de infasurat in jurul altor obiecte. Cu cat diametrul total al cablului este mai gros, cu atat este mai greu de taiat, dar va fi, de asemenea, mai putin flexibil si mai greu. Pentru o incuietoare pe care intentionati sa o transportati, diametrul de 8 sau 10 mm ar trebui sa fie suficient, desi nu fiti tentat sa va lasati bicicleta peste noapte bazandu-va doar pe un cablu de aceasta dimensiune.

 

Lant Antifurt Bicicleta & Motocicleta

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!