Echipamente de Lucru & Protectia Muncii

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre
Echipamente de Lucru & Protectia Muncii - Banda de delimitare Dema 22266, 500 m
-43%
221,06 Lei 126,00 Lei
TVA inclus

Imbracaminte Protectie & Haine de Lucru


Echipamentele de protectie personala au fost concepute special pentru a proteja angajatii din mediul de munca. In plus, imbracamintea de protectie este adesea o cerinta legala si este responsabilitatea angajatorului sa se asigure ca angajatii poarta haine de protectie si sa respecte reglementarile de securitate si sanatate. De asemenea, este o responsabilitate, pe care angajatii trebuie sa o ia in serios.

Scopul este de a reduce expunerea angajatilor la pericole atunci cand controalele ingineresti si administrative nu sunt fezabile sau eficiente pentru a reduce aceste riscuri la niveluri acceptabile. Aceste riscuri pot fi orice, de la podele umede pana la gunoaie ramase nestranse si multe altele.

Imbracaminte de protectie si accesorii include articole precum casti de protectie, protectie pentru ochi, imbracaminte de inalta vizibilitate, incaltaminte de siguranta, hamuri de siguranta si, uneori, echipamente de protectie respiratorie.

Castile de protectie dure sunt comune pe santiere. Doar trecand pe langa un santier in lucru, puteti identifica de obicei lucratorii dupa castile lor de protectie dure. Acestea sunt concepute pentru a proteja impotriva zborurilor sau caderii obiectelor care altfel ar afecta sau rani  lucratorul. Unele casti de protectie sunt echipate cu accesorii, cum ar fi scuturile de fata si urechile. Castile de protectie trebuie sa fie bine montate; cele care sunt prea mari sau prea mici nu sunt adecvate pentru utilizare.

Importanta purtarii echipamentului individual de protectie la locul de munca nu poate fi supraevaluata Este absolut vital ca atat angajatorul cat si angajatul sa fie responsabili in abordarile lor fata de cerintele de sanatate si securitate si sa respecte regulamentul legat de imbracaminte si accesoriile de protectie deoarece acestea pot salva vieti.

 

Imbracaminte & Accesorii Protectie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!