Burghie

Afiseaza: 1-24 din 129 produse

 Filtre

Burghie Profesionale


Burghiul este esential pentru realizarea gaurilor pe toate materialele si pentru accesorii de operare, cum ar fi perii, placute etc. Poate fi alimentat de la reteaua electrica sau de la baterie: prima optiune este mai puternica, a doua este mai usor de gestionat si mai practica.

Functioneaza in rotatie sau percutie rotativa, acesta din urma facilitand gaurirea in zidarie compacta. Sensul de rotatie este reversibil, pentru a desuruba in cazul utilizarii ca surubelnita. 

 Cel mai simplu model de burghiu este alcatuit din cateva elemente: un motor electric de tip perie, un reductor de viteze si o prindere a pistolului , cu o forma mai mult sau mai putin ergonomica. Spre deosebire de ceea ce s-ar putea crede, producatorii acorda o atentie deosebita proiectarii si fabricarii de exercitii de baza si nu doar pentru a reduce costul final la minimum: cel mai ieftin model, de fapt, este cartea de vizita a unei marci. si, daca satisface cumparatorul, isi poate directiona achizitiile ulterioare. 

 De asemenea, modelele economice ofera, prin urmare, performante mai mult decat decente atat din punct de vedere al puterii (aproape niciodata sub 400 W), cat si din punct de vedere al duratei. 

 Un burghiu care se poate transforma devine foarte util si pentru insurubarea suruburilor , dar ar fi ineficient sa le desurubati: acesta este motivul pentru care, impreuna cu reglarea electronica, multe modele ofera reversibilitate, adica posibilitatea de a inversa directia de rotatie. 

 

Burghiu

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!