Masina de Amestecat

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Masina de Amestecat - Masina de amestecat GRW 1400 Gude 58046, 1400 W
-39%
Masina de Amestecat - Masina de amestecat GRW 1414.1 Gude 58043, 1400 W
-39%

Masina de Amestecat & Mixer Vopsea, Ciment, Mortar

 

Cautarea unui burghiu bun poate fi confuza, mai ales daca nu stiti dupa ce caracteristici trebuie sa va ghidati. Nu-i asa?

Unele dintre cele mai bune burghie de mixer vor avea reglaje de viteza variabila, un RPM mai mic si o capacitate mare de cuplu, lucru care este foarte important, si vor fi facute sa reziste pana la cativa ani.

Sunt cateva stiluri diferite de burghie de mixer pe care le-am gasit in mediul online si nu numai, si anume, burghiu pentru amestecarea betonului, stucului, produselor din ciment si a altor produse si exista, intr-adevar, o diferenta imensa de performanta, simtire, putere si longevitate. In randurile de mai jos ale acestui articol, vom discuta despre principalele caracteristici pe care le au aceste burghie de mixer.

Exista doua modele principale de burghie de mixer si fiecare dintre cele doua au avantajele si dezavantajele lor, insa asta chiar se reduce la preferintele personale ale fiecaruia, ceea ce este diferit pentru toata lumea.

Primul stil este conceput ca un „volan” si are manere similare, care de obicei sunt mai confortabile pentru utilizator. Celalalt stil este conceput ca un burghiu cu cabluri standard, dar mult mai mare si mai voluminos decat primul, deoarece acesta are angrenaje mai mari pentru cerintele crescute ale cuplului, de obicei, necesare pentru amestecarea materialelor mai rigide, precum betonul, mortarul si asa mai departe.

Exista cateva caracteristici standard, atunci cand vine vorba de burghie de mixer care sunt concepute special pentru amestecarea diferitelor materiale.

De obicei, acestea au capacitati de cuplu mult mai mari si o viteza maxima generala mult mai mica, ceea ce este mai bine pentru a amesteca oricum, pentru a elimina aerul din acel amestec, ca acesta sa nu fie prins in amestec si sa faca mai slab amestecul in final.

In mod obisnuit, majoritatea burghielor au RPM mai ridicate, care sunt de obicei utile atunci cand insurubati suruburile si alte elemente de fixare, dar cu burghiele de mixer, un RPM mai mic este de dorit pentru a elimina aerul nedorit care poate fi prins in amestec.

Burghiele de mixer au o cantitate masiva de cuplu pentru amestecarea unor materiale mai rigide, cum ar fi betonul, mortarul, cimentul, noroiul si multe alte materiale care necesita mai mult cuplu si o viteza totala mai mica.

Daca aruncati o privire la majoritatea burghielor de mixer, veti observa ca au mai multe manere diferite pentru utilizator si, in cele mai multe cazuri, pot fi mutate in diferite locatii pentru a se adapta preferintelor specifice ale utilizatorilor. 

 

Amestecator Elicoidal

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!