Scule Electrice & Unelte

Afiseaza: 1-24 din 1559 produse

 Filtre

Scule Electrice si Unelte


Uneltele electrice de mana joaca un rol esential in majoritatea proiectelor de constructii. De exemplu, burghiele de mana va permit sa utilizati o varietate de accesorii pentru gauri, sa presarati o suprafata neteda si chiar sa polizati marginile dure.

Cei care au probleme de sanatate au adesea nevoie de o sursa electrica disponibila cand se opreste energia electrica. Masinile de oxigen pot fi rulate cu ajutorul unui generator. Aerul conditionat este necesar pentru cei cu probleme de respiratie si pentru pacientii varstnici care nu pot face fata vremii calde. Un generator electric suficient de mare poate face fata acelor nevoi si va poate oferi liniste sufleteasca.

Dispozitivele de forfecare joaca un rol important in industria de fabricatie a tablelor, astfel incat, in mod natural, exista o multitudine de masini concepute pentru a indeplini numeroase functii de forfecare necesare pentru a obtine o finisare lina si precisa. 

Foarfecile electrice sunt cele mai comune instrumente electrice disponibile pentru taierea tablelor, oferind o alternativa mai rapida si mai putin obositoare pentru uneltele de mana.
Un polizor drept (BIAX) este o unealta simpla de mana care poate slefui orice material, cum ar fi lemnul, metalul sau plasticul. Instrumentul functioneaza prin rotirea unui nas de macinare la viteze masurate in RPM sau rotiri pe minut. Unele dintre cele mai puternice polizoare drepte pot atinge viteze de pana la 30.000 RPM. Polizatoarele sub presiune pot fi alimentate electric sau pneumatic.

Un slefuitor orbital de finisare este usor de controlat cu o mana si relativ comod. De asemenea, este practic imposibil sa deteriorati piesa cu acest tip de slefuitor. Pe de alta parte, deoarece este relativ docil, o slefuitoare orbitala nu este deosebit de utila pentru eliminarea stocurilor grele. 
Este destinat pentru slefuirea lemnului ultra neted, rotunjirea pe marginile ascutite, slefuirea chitului din lemn intarit si doborarea straturilor uscate de vopsea sau lac.

 

Masini si Scule Electrice

 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!