Masina Tuns Gard Viu

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Masina de Tuns Gard Viu


Gardul viu este un accesoriu extraordinar de elegant si de placut vizual in special atunci cand este amplasat in cadrul unei gradine. Insa, secretul pentru a mentine sanatos si frumos un gard viu, este fara doar si poate o intretinere ca la carte. Ce inseamna asta ?

Ei bine, gardurile vii necesita o ingrijire speciala si constanta, care consta adesea in udare permanenta si tuns regulat cu instrumente speciale.
De asemenea exista mai multe tipuri de garduri vii pe care le vom enumera in randurile de mai jos in functie de rolul pe care il are fiecare:

Gard viu de delimitare – in general, astfel de garduri imprejmuiesc o anumita zona: gradina, teren;

Gard viu decorativ – cand spunem gard viu decorative ne referim fara doar si poate la tufisuri si copaci, care se planteaza si in interiorul gradinii, astfel incat creaza impresia unei zone peisagistice, desprinse din poveste;

 Gard viu cu aspect intim – in ceea ce priveste gardul viu cu aspect intim, inseamna ca acesta trebuie ingrijit astfel incat sa fie la fel de inalt ca un gard normal. Iar tufisurile de delimitare nu sunt cele care acopera cu precadere gradina de ochii trecatorilor. In acest caz tufisurile trebuie ingrijite astfel incat sa fie dese si inalte.

Insa tipurile de gard viu se clasifica in functie de plantele pe care le utilizam in vederea construirii acestora:
Garduri verzi mereu
Garduri cu flori
Garduri din tufisuri

Este recomandat ca gardul viu sa fie taiat regulat, intru prin taiere nu doar ca ii dati o forma ci il ajutati sa creasca semnficativ si sa se indeseasca pe o perioada indelungata. In general, in ceea ce priveste procesul taierii, de intretinetre, se tare intre 10-15 cm maxim, astfel incat sa puteti stabili o masura exacta pe termen lung, o inaltime dorita si o desime de crestere a gardului dumneavoastra viu.

Intrucat in cazul procesului de taiere si intretinere este vorba in general de taiarea unor crengi micute, puteti alege un foarfece special pentru taiat gardul viu care are o deschidere mica a cutitelor.

 Masina de tuns gazon este o alta inovatie a tehnologiei, un instrument extreme de util in cazul taierii gardului viu, intrucat va usureaza munca, realizati o treaba ca la carte si mai mult decat atat nu necesita niciun efort suplimentar.  Exista mai multe tipuri de masini de tuns gardul viu, fie ele clasice, electrice, pe benzina sau cu acumulatori, cert este ca acest instrument cu siguranta va va fi de folos.


Masini Profesionale de Tuns Gard Viu

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!