Pistol de Umflat Cauciucuri cu Manometru

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Pistol de Umflat Cauciucuri, Anvelope & Roti

 

Pistoalele de umflat cauciucuri cu manometru folosesc aer comprimat pentru a umfla anvelopele pentru camioane si masini. Aerul comprimat va permite sa faceti treaba rapid si eficient. Cele mai bune pistoale de umflat cauciucuri cu manometru se pot incadra in portbagaj sau in zona de incarcare a vehiculului dumneavoastra, astfel incat sa puteti aveti acces facil la acesta in timpul unei urgente care va poate gasi pe marginea drumului. 

Care sunt avantajele pistoalelor de umflat cauciucuri cu manometru? Haideti sa le descoperim impreuna, in randurile ce urmeaza. 
Pistolul de umflat cauciucuri cu manometru va umfla repede anvelopele. Cel mai rapid si usor mod de a introduce aer in anvelopele vehiculului dumneavoastra este folosind un pistol de umflat cauciucuri cu manometru.

Faceti ca anvelopele sa va tine mult mai mult. Anvelopele care sunt umflate mult prea mult sau cele care sunt umflate mult prea putin va pot cauza o serie de probleme. Se pot uza destul de repede, sau mai rau, pot exploda cand va este lumea mai draga. Pentru a obtine cel mai mare potential din anvelopele dumneavoastra, verificati de fiecare data pentru a va asigura ca sunt umflate corespunzator, in special daca vehiculul dumneavoastra nu dispune de un senzor de verificare a presiunii din roti, pe care sa vi-o poata arata pe computerul sau sistemul multimedia al vehiculului dumneavoastra. 

Un pistol de umflat anvelopele cu manometru poate servi mai multor scopuri. Un model care vine cu mai multe atasamente va fi foarte util acasa si pe drum. Acestea pot fi utilizate pentru a pompa aerul in pneuri pentru biciclete si echipamente sportive, precum si in anvelope auto. Functionalitatea adaugata este un bonus mare.

 

Pistol cu Manometru Pentru Umflat Roti

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!