Canistre benzina (combustibil)

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Aceste produse sunt recipiente utilizate pentru transportarea eficienta a combustibilului. Astfel de instrumente si-au demonstrat eficienta inca din cele mai vechi timpuri, intrucat au fost folosite in al Doilea Razboi Mondial. 

In prezent, canistrele (pentru benzina) reprezinta cele mai sigure mijloace de transport atat pentru lichidele periculoase, cat si pentru cele nepericuloase. 

Aceste produse sunt folosite in foarte multe contexte, in zilele noastre. Fortele armatei din tarile afiliate NATO si chiar guvernele continua sa le utilizeze. De asemenea, acestea sunt prezente in foarte multe gospodarii, pentru depozitarea de produse chimice si benzina. 
In plus, in unele locuri, canistrele pentru combustibil sunt folosite pe post de recipient utilizat pentru livrarea apei. 

In oferta CasaIdea ai acces la o gama larga de astfel de produse, de diverse tipuri. Astfel, poti achizitiona atat canistre pentru benzina (combustibil) din otel, cat si o noua versiune a acestora, realizata din plastic. 

Acestea din urma ofera avantajul ca nu ruginesc, nu pot fi colorate fara vopsire, permit observarea cantitatii de lichid din interior etc. 

Cu siguranta fiecare gospodarie are nevoie de astfel de instrumente, fie acestea fabricate din otel, fie din plastic. Acestea se vor dovedi a fi folositoare in foarte multe contexte. 

Din catalogul online pe care ti-l aduc specialistii CasaIdea, poti alege dintre diferite modele de recipiente pentru colectarea lichidelor. Toate acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, rezistente la uzura, care nu se deterioreaza rapid. 

Pe langa avantajul unei calitati inalte, vei beneficia si de preturi avantajoase, ceea ce inseamna ca produsele CasaIdea ofera un raport calitate-pret excelent. Comanda chiar acum canistre combustibil!

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!