Canistre

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Canistre Benzina, Motorina & Combustibil

 

O canistra este un recipient utilizat pentru transportul eficient al combustibilului. Succesul sau din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial le-a permis germanilor sa isi foloseasca faimoasa strategie Blitzkrieg si sa depasească cea mai mare parte a Europei intr-un timp record. 

Mai bine de jumatate de secol mai tarziu, canistrele ofera inca cele mai sigure mijloace de transport in siguranta atat a lichidelor periculoase, cat si a celor nepericuloase si chiar raman in conformitate cu regulile si reglementarile dezvoltate de la razboi, cum ar fi reglementarile asociate Asociatiei Internationale de Transport Aerian si Codul international pentru marfuri periculoase maritime.

Canistrele raman foarte mult utilizate de militari, deoarece fortele armatei din tarile afiliate NATO continua sa folosească proiectarea de la cel de-al doilea razboi mondial pentru transportul de lichide. In plus, deoarece canistrele sunt recipiente foarte sigure pentru lichidele potential daunatoare, guvernul si industria privata folosesc canistrele pentru a stoca din ce in ce mai multe substante - in special atunci cand este necesar transportul.

Multe gospodarii folosesc canistre pentru depozitarea de produse chimice si benzina. Canistrele chiar ii ajută pe cei din regiunile cu deficienta de apa, furnizand un recipient foarte important si des utilizat pentru livrarea apei.
Exista doua tipuri de canistre. Primul este recipientul din otel, dezvoltat de germani si ulterior adaptat de americani. Cea de-a doua, si cea mai noua versiune, este canistra din plastic, conceput de designerul finlandez, Eero Rislakki, in 1970.

Desi otelul este mai greu decat plasticul, este mai predispus la coroziune si rugina. Acest lucru face contaminarea mai probabila, mai ales atunci cand canistrele transporta substante chimice periculoase. 

Canistrele din polietilena de inalta densitate din plastic asigura aceeasi siguranta in transportul materialelor periculoase, oferind in acelasi timp o optiune mai rentabila si mai usoara din punct de vedere al costurilor. Polietilena de inalta densitate produce un recipient optim, deoarece ramane rezistenta la absorbtia lichidului, chiar si la materiale atat de corozive precum acidul și aldehidele. Deoarece in canistrele modern se transporta acum o gama mai larga de lichide potential periculoase, devine important sa verificati continutul fara a inspecta direct lichidul din interior. 

De asemenea, plasticul ofera cateva avantaje. Nu rugineste, poate fi colorat fara vopsire (utile atunci cand doriti sa distingeti continutul fiecarei canistre de exemplu, conținutul: roșu = benzina, galben = diesel, albastru = kerosen), permite perceperea cantitatii de lichid continut prin transparenta, datorita naturii flexibile a materialului, este posibil sa dotati dispozitivul cu accesorii, cum ar fi conducte de conectare, robinete încorporate etc., poate fi utilizata orice forma geometrica, acest lucru permite ca elementul sa fie mai ergonomic. Si sa nu uitam faptul ca recipientele din polietilena sunt reciclabile.

 

Canistre Plastic

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!