Presa Hidraulica Tinichigerie

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Presa Hidraulica Tinichigerie Service

 

Ce este o presa hidraulica? Putem afirma pur si simplu ca este o masina mecanica care genereaza o anumita putere pentru comprimarea metalelor cu ajutorul hidraulicii. Cu alte cuvinte, o presa hidraulica este o masina care are o suprafata pentru a comprima, indrepta sau zdrobi o piesa metalica.

Majoritatea industriei prelucratoare utilizeaza avantajele preselor hidraulice. 
Presele hidraulice sunt masini mari concepute special pentru comprimarea obiectelor cu un berbec. De asemenea, pot fi folosite pentru a taia, perfora, indrepta si modela - orice fel de obiect de care aveti nevoie pentru a transforma sau manipula bucati mari de metal sau materiale puternice.

In timp ce presele sunt capabile de o varietate de functii, nu multe alte masini pot face ceea ce face o presa - sau, cel putin, nu la fel de eficient sau la o scara atat de mare. Presele pneumatice si hidraulice functioneaza similar, dar au cateva diferente mari care le claseaza.

Servomotoarele pneumatice se bazeaza pe compresiunea aerului pentru miscarea lor. Actuatoarele hidraulice folosesc uleiuri comprimate. Uleiurile nu intarzie miscarea si ofera o capacitate mult mai mare de kilograme pe un patrat-inch (psi), ceea ce face ca hidraulica sa fie mai eficienta pentru a face fata sarcinilor grele.

Presele hidraulice sunt utilizate pentru plierea si formarea aplicatiilor auto. Componentele de etansare, controlul vibratiilor, placutele de frana, modelul de insertie, covorasele si covoarele, captuselile pentru camioane, conectorii si izolatoarele electrice, piesele de livrare a combustibilului etc. sunt piesele vehiculului fabricate cu prese hidraulice.

Presele hidraulice au un avantaj semnificativ in privinta preselor mecanice; daca apar defectiuni, piesele de schimb sunt ieftine si lucrarea este simpla. De asemenea, acestea au costuri mai scazute pentru scule, datorita faptului ca presiunea presei poate fi setata pentru a se potrivi cu munca si instrumentele necesare, astfel incat nu exista riscul de a le deteriora.

Ramul hidraulic are capacitatea de a fi controlat, ceea ce inseamna ca si nivelul zgomotului poate fi controlat. De asemenea, este mai silentios datorita numarului mai mic de piese mobile in comparatie cu o presa mecanica.

Presele hidraulice sunt cunoscute pentru generarea unei cantitati mai mari de presiune pe o suprafata mai mica, astfel incat acest lucru inseamna ca unitatea ocupa in mod considerabil mai putin spatiu.

Indiferent de lucrarea pe care o aveti de indeplinit, cu presa hidraulica puteti face acest lucru fara a limita viata uneltelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt concepute pentru functionarea cu mai multe actiuni, iar forta ramului, eliberarea fortei, directia si viteza pot fi reglate in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra.

 

Presa Indreptat Caroserie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!