Pistoale de Vopsit

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Pistoale de Vopsit Electrice & Pulverizatoare

 

In general, exista sisteme adecvate de pulverizare a vopselelor pentru toate domeniile de aplicare, variind de la lacuri, grunduri, vopsele cu dispersie, adezivi pana la acoperiri si protectie impotriva incendiilor, precum si materiale de umplere si bitum.  

Exista dispozitive mari de pulverizare pentru a pulveriza foarte mult material intr-un timp scurt, dar si modele mici pentru aplicarea unor cantitati foarte mici de material. In plus, fata de aer, alte tehnici de pulverizare, cum ar fi HVLP (volum ridicat de presiune joasa) sau asistate de aer (airmix si aircoat) sunt, de asemenea, o optiune.

Teoretic se poate folosi un pulverizator de vopsea pentru aproape toate lucrarile de vopsire. Intrebarea este daca are sens, in special in ceea ce priveste costurile de achizitie si operare. Pentru a evalua aceasta intrebare, trebuie sa tineti cont de diversi factori pentru a determina potentialele beneficii: factorii includ zonele care urmeaza sa fie vopsite, frecventa de utilizare, materialele pe care doriti sa le pulverizati, precum si felul de proiecte.

Folosirea pulverizatorilor de vopsea fara aer este deosebit de utila in zonele mari, deoarece detine avantajul vitezei mai mari de lucru. Pentru o lunga perioada de timp, regula generala a fost: folositi un pulverizator de vopsea daca aveti de vopsit un apartament cu 2 sau 3 camere.

Aceasta regula este acum invechita, deoarece exista acum unitati mai mici si mai compacte fara aer. In plus, exista tehnici noi, cum ar fi sistemul HEA sau tehnologia Grafl FFLP, care sunt concepute pentru a ajuta la buna functionare a pistolului de vopsit. 

In principiu, se poate spune ca utilizarea regulata creste rentabilitatea si justifica achizitionarea unui pistol de vopsit electric. Cu toate acestea, acum exista modele mai ieftine la o scara larga, care sunt adecvate si pentru utilizatorii care au nevoie de un pulverizator de vopsea doar de cateva ori pe an. 

Totusi, tot mai multi alti factori joaca un rol major in achizitionarea pistoalelor de vopsit electrice. Utilizarea echipamentelor de pulverizare faciliteaza munca si protejeaza angajatii. Cine a vopsit deja 8 ore de tavane, stie cum este: a lucra mult timp cu bratul peste cap poate fi foarte incomod si dureros. Utilizarea echipamentelor de pulverizare poate face mai multe lucrari mai usoare si poate ajuta angajatii si sanatatea lor. 

Dupa cum am mentionat deja, utilizarea pistoalelor de vopsit electrice este deosebit de utila pentru zonele mari. De exemplu,  in constructii de containere, garaje subterane sau aplicarea compusilor, utilizarea acestor pistoale de vopsit electrice fac o treaba minunata. Aici, sunt necesare doar cateva lucrari pregatitoare (cum ar fi mascarea) si puteti acoperi rapid suprafete mari. Dar, de asemenea, utilizarea tehnologiei de pulverizare merita chiar si pentru proiecte mici, precum vopsirea caloriferelor, ramelor ferestrelor, usilor si scarilor.

 

Pistol / Pulverizator Vopsea

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!