Amortizoare Hidraulice

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Amortizor Hidraulic Usa

 

Ce este un arc hidraulic pentru usi si de ce este important? Multi oameni nu au habar despre ce este un arc hidraulic pentru usi, insa acesta are o importanta destul de semnificativa. Intelegerea mai mult despre ce este acesta va va permite sa va asigurati ca nu numai ca veti avea unul, dar ca va si functiona eficient, pentru a-si face treaba in casa sau afacerea dumneavoastra. 

In esenta, este un dispozitiv mecanic, care va inchide automat o usa dupa ce cineva a deschis-o. Poate oferi performante mai bune in situatii de incendiu si poate oferi rezistenta la fortele de deschidere. Veti avea capacitatea de a controla rata de inchidere, estetica si multe alte lucruri. 
In cea mai mare parte, arcurile hidraulice pentru usi sunt folosite pe usile interioare. Exista patru tipuri diferite dintre care puteti alege, inclusiv modelul montat la suprafata, modelul ascuns in cadru, modelul ascuns in usa sau modelul ascuns in podea.

Daca ar trebui sa alegeti un arc hidraulic pentru usi, montat la suprafata, exista, de asemenea, diferite optiuni din care sa alegeti, inclusiv un brat cu glisare, precum si un suport de brat paralel. 
Fiecare dintre diferitele arcuri hidraulice pentru usi va ofera niveluri diferite de siguranta, durabilitate si pot reduce semnificativ riscurile de vandalism. De asemenea, exista si usi care pot face fata unei furtuni, care se vor inchide in mod pneumatic, folosind arc si / sau aer pentru a inchide usa. 
Avand un arc hidraulic pentru usi in casa dumneavoastra sau in afacerea dumneavoastra, se poate dovedi a fi foarte avantajos. Exista mai multe motive pentru care va veti dori unul. Primul este ca va ofera multa siguranta impotriva incendiilor. Arcurile hidraulice pentru usi sunt in mod obisnuit instalate pe usi speciale impotriva focului. De asemenea, arcurile hidraulice pentru usi pot ajuta la prevenirea raspandirii fumului si a focului. 

Un alt motiv pentru a instala un arc hidraulic pentru usi este de a ajuta la mentinerea temperaturilor mai reci. Aerul mai rece nu se va scurge pe perioade lungi de timp, deoarece arcul hidraulic pentru usi va avea grija ca usa dumneavoastra sa stea inchisa pentru perioade mai mari, motiv pentru care mentinerea usii inchise este atat de importanta. 

 

Brat Hidraulic Usa

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!