Suflante cu Aer Cald

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Suflante & Pistoale Aer Cald

 

Pistolul cu aer cald este un instrument electronic care poate fi folosit pentru a incalzi, a topi si a muta ceara in jurul unei suprafete, dar nu are loc un contact fizic direct cu instrumentul si ceara - aerul incalzit poate sufla ceara in jurul obiectului sau permite inclinarea si panoramarea substrat pentru a curge sau a dirija ceara.

Pistolele de caldura electrice au inlocuit acum in mare parte toate modalitatile invechite de a incalzi sau a topi. Fluxul de aer cald al unei arme de caldura este mai putin periculos decat o flacara goala, dar poate totusi determina ca obiectele extrem de inflamabile sa ia foc, sa crape sticla si sa provace rani daca sunt directionate spre piele. 

Un lucru avantajos este faptul ca caldura este aproape instantanee, astfel incat pistolul de caldura poate fi oprit in timpul pauzelor de lucru, in timp ce lampile cu flacara au inconvenientul de a fi necesar sa fie aprinse daca flacara este stinsa.

Pistolele de caldura electrice disponibile acum sunt instrumente usoare, simple de utilizat, ceea ce face mult mai putin probabil sa zgarie lemnul sau sa crape sticla atunci cand este folosit corect pentru a indeparta vopseaua.
Pistoalele cu aer cald arata foarte mult ca uscatoarele de par - dar, dupa cum arata multe instructiuni, nu ar trebui sa fie niciodata folosite pentru uscarea parului! Metoda de functionare a unui pistol cu aer cald este similara cu  cea a unui uscator de par: un ventilator trage aer in corpul instrumentului si il conduce pe un element de incalzire electric si iese printr-o duza.

Pentru eliminarea vopselelor, aerul incalzit este directionat pe suprafata vopsita, determinandu-l sa se inmoaie, astfel incat sa poata fi indepartat cu usurinta - fie folosind un cutit de decupaj, fie un carlig. 

Pentru cele mai bune rezultate, este mai bine sa preluati suprafata cu ajutorul pistolului de caldura deasupra instrumentului de decupare, inmuind vopseaua chiar inainte ca instrumentul de decupare sa ajunga la ea. Instrumentul se foloseste cu o mana, cu cealalta mana pentru a tine instrumentul de despicare.

Unele pistoale cu aer clad pot fi folosite stand pe o banca, astfel incat sa aveti doua maini disponibile pentru a efectua alte operatiuni.
In general, pistoalele cu aer cald au o singura reglare a caldurii si o viteza a ventilatorului si sunt proiectate in principal pentru decuparea vopselelor. Modelele mai complicate au doua sau trei reglaje de caldura sau chiar reglare complet variabila cu un interval, impreuna cu alegerea a doua, trei sau chiar viteze variabile ale debitului de aer.

Temperatura eficienta a oricarei arme de caldura poate fi redusa tinand-o mai departe de suprafata, dar avand setari variabile ofera mai multe optiuni.

 

Suflanta Electrica cu Aer Cald

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!