Baroase

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Baroase - Baros Troy 27204, 5 Kg
-52%
251,07 Lei 120,51 Lei
TVA inclus
4
Baroase - Baros Mannesmann 708-4000, 4 Kg
-41%
340,74 Lei 201,04 Lei
TVA inclus
2
Baroase - Baros Troy 27205, 5 Kg
-52%
324,61 Lei 155,82 Lei
TVA inclus
1
Baroase - Baros Mannesmann 708-5000, 5 Kg
-41%
334,76 Lei 197,51 Lei
TVA inclus
4

Baroase: O poveste a forței și a preciziei

 

De la simplitate la putere:

Barosul, un instrument aparent banal, are o istorie bogată care se întinde pe parcursul secolelor. De la uneltele rudimentare folosite de cioplitori în preistorie la modelele moderne complexe, barosul a evoluat alături de nevoile tot mai diverse ale oamenilor.
 

O istorie fascinantă:

Originile baroaselor pot fi urmărite până în Epoca de Piatră, când oamenii foloseau bucăți de lemn sau piatră cioplite pentru a sparge pietre și a prelucra lemnul. De-a lungul timpului, barosul a fost rafinat, cu introducerea unui mâner mai lung și a unui cap metalic mai greu. Utilizarea metalelor a sporit semnificativ durabilitatea și eficiența barosului, făcându-l un instrument esențial în diverse domenii.
 

Evoluția designului:

Baroasele inițiale aveau un design simplu, cu un cap metalic solid atașat la un mâner de lemn. Ulterior, au apărut modele cu capuri detașabile, permițând schimbarea rapidă a formei și a greutății în funcție de sarcina specifică. Modelele moderne pot include caracteristici suplimentare, cum ar fi mâneci antiderapante, amortizoare de vibrații sau chiar motoare electrice pentru a facilita manevrarea.
 

Clasificarea baroaselor:

Baroasele pot fi clasificate în funcție de mai multe criterii:

 • Tipul capului: Există baroase cu cap plat, cu cap piramidal sau cu cap în formă de daltă, fiecare fiind potrivit pentru anumite tipuri de sarcini.
 • Greutatea: Baroasele pot avea greutăți variabile, de la modele ușoare pentru lucrări delicate la modele grele pentru spargerea pietrelor sau demolarea structurilor.
 • Materialul mânerului: Mânerul poate fi fabricat din lemn, oțel sau plastic, fiecare oferind avantaje ergonomice specifice.
 • Funcții suplimentare: Unele baroase pot include amortizoare de vibrații, mâneci antiderapante sau chiar motoare electrice pentru a facilita manevrarea.
 

Beneficiile utilizării baroaselor:

 • Versatilitate: Baroasele pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, de la demolare și excavări la spargerea pietrelor și tasarea pământului.
 • Putere: Pot genera o forță semnificativă, făcându-le ideale pentru lucrări dificile.
 • Durabilitate: Baroasele fabricate din materiale de calitate pot rezista la uzură intensă.
 • Simplitate: Sunt ușor de utilizat și de întreținut.
 

Cumpărarea unui baros:

Alegerea barosului potrivit depinde de nevoile specifice ale fiecărui utilizator. A lua în considerare următoarele aspecte:

 • Tipul de sarcini care vor fi efectuate
 • Greutatea necesară
 • Materialul mânerului preferat
 • Funcții suplimentare dorite
 

Concluzie:

Barosul a fost și rămâne un instrument esențial pentru o varietate de domenii, de la construcții și demolare la grădinărit și minerit. Evoluția sa continuă demonstrează o căutare constantă a eficienței, a preciziei și a ușurinței în utilizare. Alegeți barosul potrivit pentru nevoile dumneavoastră și bucurați-vă de un instrument robust și versatil care vă va însoți în numeroase proiecte.

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!