Fierastraie Alternative de Tip Sabie

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Fierastraie Alternative de Tip Sabie
 

In plus fata de piese de taiere brute la dimensiuni, un fierastrau sabie poate fi utilizat pentru a miza laturile carcasei, a taia bucati mari la lungime si a taia unghiuri pe bucati mari. Toate sarcinile dificil de facut pe o masa au vazut. 

  Prelucrarea lemnului va fi mai usoara daca taiati marfurile de tabla la dimensiuni brute inainte de a va indrepta spre fierastraul sabie, o munca excelenta pentru un fierastrau circular si un sistem sabie. 
 Aceste benzi de cauciuc care sunt cam lipicioase de pe partea inferioara a pistei nu aluneca; nu este nevoie sa pierdeti timpul apasand pe pista in majoritatea situatiilor - chiar si atunci cand taiati usile. Aceasta taiere este putin cam infricosatoare la inceput, dar veti invata sa aveti incredere in benzile lipicioase. Pentru acele perioade rare in care ai nevoie de ele, obtineti cleme care se blocheaza pe pista.

 Fierastraiele sabie sunt grozave, deoarece permit utilizatorilor sa taie rapid si cu precizie liniile drepte, deci de ce sa nu aplici utilitatea pieselor la alte meserii? Sabia fierastrau ar fi probabil cea mai frecvent folosita pentru taierea cherestelei mari, cum ar fi capriori sau grinzi, dar poate fi folosita si pentru a taia alte elemente, cum ar fi placa de fibre din lemn sau polistirenul. Sabia poate face mai mult decat sa taie linii drepte.  

 Pentru articulatii de lemn mai avansate, fierastraul sabie are o caracteristica tesita care se inclina pana la 60 de grade; ceea ce inseamna ca fierastraul poate face si mitre compuse. La fel ca multe produse gen fierastrau sabie, este echipat cu un port de colectare a prafului, care atunci cand este conectat la un colector de praf va poate ajuta sa va pastrati zona de lucru curata.

 

Fierastrau Alternativ Sabie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!