Fierastraie Pendulare de Mana

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Fierastraie Pendulare de Mana Profesionale

 Dupa alegerea lamei de ferastrau corecte, introduceti-o in puzzle. Acest lucru este foarte simplu de facut, intrucat practic toate masinile de astazi ofera un dispozitiv de prindere rapida care face schimbarea lamei semnificativ mai usoara si evita utilizarea lamelor necorespunzatoare pentru componenta.  

 Acest dispozitiv de prindere rapida este fie o parghie care este impinsa in jos, fie un glisor care este glisat in lateral. Introducerea lamei de ferastrau in priza este suficienta pentru utilizarea sa - un clic semnaleaza ca sigiliul este cuplat. 

 In continuare, ar trebui sa verificati setarea cursei de pendul a puzzle-ului. Este sensibil, in functie de materialul si taierea necesara, sa se angajeze sau sa se decupleze cursa pendulului. In principiu, lamele de cursa ale pendulului nu ofera decat un avantaj decisiv pentru ferastraiele din lemn dur si gros.  

 Astfel, materialul este taiat in mod semnificativ mai rapid si mai usor, deoarece lamele de ferastrau sunt mai bine utilizate si frecarea pe dintii de ferastrau este redusa - printre alte avantaje, acest lucru duce la lama de ferastrau avand o durata de viata mai lunga.  

 Dezavantajul unei lovituri de pendul angajat este sectiunea transversala oarecum mai grea. Pe de alta parte, daca o importanta deosebit de curata are importanta, cursa pendulului trebuie redusa si, daca este necesar, oprita complet. 

 Inainte de prima taiere, trebuie sa se verifice noi pentru a vedea lama de ferastrau este potrivita pentru componente si, de asemenea, daca este atinsa adancimea de taiere necesara. De exemplu, pentru lemnul moale, cu o grosime mai mica, trebuie sa acordam permisiuni sau o lungime pulmonara de 75 mm, cu o fixare fina si o norma normala.  

 In acest caz, cursa pendulului ar trebui sa fie pornita - si foarte important - componenta fixata cu cleme cu surub. Componentele sunt de fapt taiate in timpul perioadei interioare de margine. Pe o parte importanta, daca doriti sa vedem sau sa-l asiguram in componenta, o gaura trebuie sa fie gaurita la distanta de 5 mm in interiorul decupajului planificat, cu un burghiu de 8-10 mm, lama de ferastrau este introdusa si intinsa apoi pornit din acest punct
.Fierastrau Pendular de Mana

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!