Fierastraie Circulare Unghiulare / Pendulare Stationare de Banc & De Mana

Afiseaza: 1-24 din 38 produse

 Filtre

Fierastraie Circulare Unghiulare / Pendulare Stationare de Banc & De Mana

 

Prezenta inventie prevede un ferastrau circular unghiular care include o carcasa, un motor in interiorul carcasei, o lama de ferastrau circular condusa rotativ de motor, o baza si un mecanism de ajustare a unghiului conic.

Mecanismul de ajustare a unghiului conic interconecteaza pivotand baza cu carcasa astfel incat lama de ferastrau circular sa fie reglabila in raport cu baza printr-o gama de unghiuri conice. Mecanismul de ajustare a unghiului conic include un prim membru purtator de retinere si un al doilea membru care defineste o adancime cooperanta. Detentul si locasul cooperant definesc in mod pozitiv cel putin o setare unghiulara de conuri predeterminata. 

Un ferastrau circular cuprinzand: un subansamblu carcasa care include un motor si o lama de ferastrau circular condus rotativ de motor; o baza incluzand un cadru pentru cadran; relativa in jurul unei a doua axe pentru stabilirea adancimii de setare, a suportului de montare si a coltarului cadran in mod cooperativ configurat pentru a localiza pozitiv cel putin o setare a unghiului de beel predeterminat; in care o retinere este purtata de una dintre colturile cadranului si bracket-ul de montaj si o adancitura care coopereaza este definita de cealalta coltare de cadran si bracket de montare, locasul si detentul care coopereaza pentru a defini pozitiv o prima setare a unghiului de beton predeterminat. 

Un mecanism de reglare a unghiului de conic dorit asigura o manipulare convenabila, usoara si rapida pentru a seta unghiul de tevar dorit. In unele aplicatii, un operator poate avea nevoie sa modifice setarea unghiului de conositate foarte frecvent, astfel incat o caracteristica aparent negativa minora a procedurii de ajustare sa poata, pe termen lung, sa faca o diferenta semnificativa in ceea ce priveste eficienta si costul de operare.

Doua aspecte semnificative ale unui mecanism de reglare a unghiului conic sunt in primul rand, usurinta de a efectua miscari relative intre portiunile mecanismului de reglare si, in al doilea rand, acuratetea si capacitatea de a seta unghiurile dorite. 

 

Fierastrau Circular Unghiular/Pendular Stationar, De Banc

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!