Fierastraie Circulare cu Masa

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre

Fierastraie Circulare cu Masa
 

Fierastraul circular de masa este un instrument electric indispensabil in fiecare atelier, utilizat pentru taierea si curatarea lemnului sau a oricarui alt material moale, cum ar fi foi de plastic, aluminiu sau metal. Acest instrument este disponibil intr-o gama larga de modele cu specificatii care acopera toate nevoile profesionistilor si amatorilor. 

 Prin fierastraie circulare de banca ne referim la modele concepute pentru o utilizare de obicei profesionista si, prin urmare, pentru a fi stabile si a fi instalate pe o suprafata plana. Pentru lucrari manuale exista, de asemenea, fierastraie circulare, fierastrau cu sablon sau alternative.

 Fierastraiele cu banci circulare sunt de obicei primul instrument prezent in fiecare atelier de tamplarie, am putea spune instrumentul de baza al fiecarui tamplar. 
 Spre deosebire de ferastraiele circulare manuale care impun utilizatorului sa se ocupe de ferastrau de pe suprafata materialului, aici discul de taiere ramane fix si materialul curge spre acesta, facilitand astfel munca operatorului. 

 Fierastraiele circulare cu masa sunt instrumente specializate si ideale pentru lucrari profesionale: va vor permite sa obtineti taieturi foarte precise, atat oblic, cat si tesite, lucru imposibil de realizat pentru alte aparate. 
 Fierastraiele circulare cu masa sunt unelte de taiere electrice, care constau dintr-un fierastrau circular pozitionat pe o masa cu ghidaje de taiere: ferastraul este activat si se roteste cu viteza mare in timp ce utilizatorul misca piesa care urmeaza sa fie taiata pe ghidaje . Prin urmare, sunt dispozitive foarte puternice si extrem de precise, ideale pentru munca profesionala. 

 Desi se gasesc, de obicei, in principal in atelierele de tamplarie si mecanica, astazi exista modele vandute la preturi foarte accesibile si, prin urmare, este posibil sa le gasim chiar si in casele pasionatilor de bricolaj, deoarece sunt instrumentul perfect pentru joburi cu un anumit angajament. 
​​​

Fierastrau Circular Unghiular cu Masa

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!