Dispozitiv reglabil de găurit plăci de gips-carton

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Dispozitiv reglabil de găurit plăci de gips-carton

Un perete din gips-carton, asamblat pe o structura de sprijin din lemn sau metal, permite o izolare fonica mai eficienta decat un zid masiv. Aerul, sau materialul flexibil, dispus pe fiecare parte a placii de ipsos serveste ca un arc si absoarbe o parte din energia sunetului. Dar nivelul de performanta acustica va depinde de structura de sustinere, de acoperire, de umplerea golurilor si de orice puncte slabe (prize electrice, orificii, elemente de fixare. Cum functioneaza un perete usor 
 Peretii din placi de gips-carton functioneaza pe principiul masa-izvor-masa. Stratul de aer sau materialul flexibil din gol serveste ca un arc pentru a disipa o parte din energia sunetului. Prin urmare, este posibila si obtinerea unei izolatii acustice superioare mai usor decat cu peretii masivi. 
 Structurile de lumina nu cauzeaza o sarcina suplimentara asupra structurii si, prin urmare, potrivite pentru toate tipurile de munca (daca renovare / conversie sau constructii noi). pereti din gips-carton se preteaza mai usor la rearanjare in viitor, permitand utilizarea lor in spatii flexibile. Mai degraba, ea, cu toate acestea, o flexibilitate pe termen lung si limitata. 
 Mutarea sau chiar si  schimbarea tipului de perete necesita multa munca dar deasmenea si dispozitii suplimentare, cum ar fi mutarea bariere acustice, se introduce sau modifica imbinari flexibile in izolarea zgomotului de impact, mutati conductele din peretii ... Dupa cativa ani, este mai usor sa se schimbe aranjamentul cu ziduri masive. 
 Cu toate acestea, flexibilitatea in viata de zi cu zi, cum ar fi, care permit peretii mobile nu este la intalnire. pereti din gips-carton sunt mai slabe decat, de exemplu, ziduri masive si, prin urmare, mai putin potrivite pentru aplicatii industriale sau alt solicitant o anumita rezistenta la impact. Pereti din gips-carton au si ei  dezavantajul lor pentru ca, datorita masei lor scazute, frecventa de rezonanta a sistemului mass-resort-masa este relativ mare, ceea ce le face mai putin potrivite pentru aplicatii care implica frecvente joase. 
 Pentru a reusi sa ai grija de pereti din gips sau sa faci  gauri, ai nevoie de dispozitivul reglabil de gaurit placi de rigips-carton. 
Acest dispozitiv , a fost special conceput pentru manipularea in conditii de siguranta a incarcarilor din panouri lungi, cum ar fi placi de ipsos, panouri din lemn, usi . Este intr-adevar echipat cu un sistem de blocare a incarcarii pentru a face fata si, in special, a le impiedica sa alunece unul pe celalalt. Acest elevator pentru palete este echipat cu furci extra-subtiri, reglabile in distanta.  
 Dispozitivul de sustinere este reglabil in functie de inaltimea sarcinii gestionate. Dispozitivul reglabil de gaurit placi de rigips-carton vine echipat cu un dispozitiv care ajuta acesta este de auto-echilibrare a arcului care asigura mentinerea orizontala a furcilor indiferent de sarcina si elimina o operatie pentru operatorul macaralei. Prin urmare, este garantia unei mai bune securitati si a unei productivitati mai mari. 
Pe acesta il poti gasi la un pret avantajos pe site-ul casaidea.ro

Dispozitiv ajustabil de gaurit gips-carton

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!