Dispozitiv de Gaurit Placi Rigips

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Dispozitiv Gaurit Placi Rigips

 

Un perete din gips-carton, asamblat pe o structura de sprijin din lemn sau metal, permite o izolare fonica mai eficienta decat un zid masiv. Aerul, sau materialul flexibil, dispus pe fiecare parte a placii de ipsos serveste ca un arc si absoarbe o parte din energia sunetului. Dar nivelul de performanta acustica va depinde de structura de sustinere, de acoperire, de umplerea golurilor si de orice puncte slabe (prize electrice, orificii, elemente de fixare.

Cum functioneaza un perete usor ?
Peretii din placi de gips-carton functioneaza pe principiul masa-izvor-masa. Stratul de aer sau materialul flexibil din gol serveste ca un arc pentru a disipa o parte din energia sunetului. Prin urmare, este posibila si obtinerea unei izolatii acustice superioare mai usor decat cu peretii masivi. 

 Structurile de lumina nu cauzeaza o sarcina suplimentara asupra structurii si, prin urmare, potrivite pentru toate tipurile de munca (daca renovare / conversie sau constructii noi). Peretii din gips-carton se preteaza mai usor la rearanjare in viitor, permitand utilizarea lor in spatii flexibile. 

 Pentru a reusi sa ai grija de pereti din gips sau sa faci  gauri, ai nevoie de dispozitivul reglabil de gaurit placi de rigips-carton. 
Acest dispozitiv , a fost special conceput pentru manipularea in conditii de siguranta a incarcarilor din panouri lungi, cum ar fi placi de ipsos, panouri din lemn, usi. Este intr-adevar echipat cu un sistem de blocare a incarcarii pentru a face fata si, in special, a le impiedica sa alunece unul pe celalalt. Acest elevator pentru palete este echipat cu furci extra-subtiri, reglabile in distanta.  

 Dispozitivul de sustinere este reglabil in functie de inaltimea sarcinii gestionate. Dispozitivul reglabil de gaurit placi de rigips-carton vine echipat cu un dispozitiv care ajuta auto-echilibrarea arcului care asigura mentinerea orizontala a furcilor indiferent de sarcina si elimina o operatie pentru operatorul macaralei. Prin urmare, este garantia unei mai bune securitati si a unei productivitati mai mari. 
Pe acesta il poti gasi la un pret avantajos pe site-ul casaidea.ro

 

Dispozitiv Gaurit Placi Gips Carton

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!