Cleste Bolturi & Buloane

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre

Cleste Bolturi & Buloane

 

Clestele, unealta manuala pentru tinerea si prinderea articolelor mici sau pentru indoirea si taierea sarmei. Clestii cu articolele glisante au falci canelate, iar gaura pivotului intr-un singur membru este alungita astfel incat membrul sa poata pivota in oricare din cele doua pozitii pentru a intelege obiecte de dimensiuni diferite in cel mai eficient mod. La unii clesti, falcile au o portiune care poate taia sarma moale si cuie. 

 Pentru sarma indoita si metal subtire, se folosesc clesti de o froma diferita pentru a avea o putere mai mare in taiere putea  cu nas rotund cu conice, falci conice. Cleste de taiere in diagonala sunt utilizate pentru taierea sarmei si pini mici in zonele la care nu pot fi atinse prin scule de taiere mai mari. Deoarece marginile taietoare sunt decalate in diagonala cu aproximativ 15 grade, acestea pot taia obiectele la culoare cu o suprafata. 

 Clestele este cel mai frecvent obtinut din aliaje de otel care contin aditivi precum vanadiu sau crom pentru rezistenta si rezistenta la coroziune. Unele cleste de uz special pot fi fabricate din metale mai moi in functie de aplicatie, cum ar fi repararea instrumentelor muzicale sau confectionarea bijuteriilor, unde trebuie redusa cantitatea de presiune asupra unui obiect. 

 De obicei, sunt mai simple si mai usoare decat majoritatea cheilor, ceea ce permite utilizatorilor sa manipuleze rapid si usor obiecte prea mici sau prea periculoase pentru degete. Clestele variaza de obicei in lungime de la 4 ‘’la 20” si consta din trei componente de baza: o pereche de manere, un pivot in care se imbina manerele si sectiunea capului care contine falcile de prindere sau marginile taietoare. 

Clestele poate fi, de asemenea, utilizat pentru indoire sau indreptare. Bretelele incrucisate ale clestelor permit o putere de cuplu superioara pentru a indoi si rasuci obiecte, cum ar fi tabla, cuie si fire. Orice clestele pot ajuta deasemnea la indoirea lucrurilor, astfel incat tipul pe care il alegeti va depinde in mare masura de obiectul specific de care trebuie sa va indoiti. Clestele cu nas lung sau cu acul va ajuta sa prindeti obiecte mici care pot fi dificil de atins. Clestele de linie este folosit in mod obisnuit de electricieni pentru indoirea sarmei si cablurilor. 

Clestele de taiat bolturi  este recomandat pentru taierea bolturilor proeminente, sarme si suruburi confectionate din metale feroase si neferoase si ajuta mult, este o de confectionat dintr-un material de cea mai buna calitate. 

Clestii de taiere in diagonala sunt utilizati pentru taierea firelor, suruburilor si cuielor. Acestia sunt cunoscuti prin tot felul de  denumiri diferite: cleste de taiere laterala, taietori laterali, arzatoare si taietoare de sarma.

 Se numesc clesti de taiere diagonale, deoarece lamele de taiere sunt in unghi fata de manere. Acest lucru face mai usor sa taie obiectele aproape de ceva solid, fara ca manerele sa intre in cale.

 

Cleste Pentru Taiat Bolturi, Buloane & Sarma

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!