Cleste Popnituri

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Cleste Popnituri

 

Nituirea pop este o tehnica care se foloseste pentru a imbina bucati subtiri de metal si poate fi, de asemenea, utilizata pentru a uni tabla de plastic. Nitelul are doua parti; stiftul si nitul. Clestele pentru nituri pop este folosit pentru a trage stiftul prin nit si, asa cum se intampla, nitul este deformat usor, astfel incat sa se alature pieselor de metal sau plastic. Aceasta tehnica este folosita acolo unde metalul sau plasticul este subtire si unde imbinarea nu trebuie sa fie foarte puternica. Este ideal pentru imbinare din aluminiu sau chiar din plastic subtire. Acest lucru este explicat în detaliu mai jos. 

Cele doua bucati de plastic sau aluminiu sunt gaurite la o dimensiune putin mai mare decat nitul. Nitonul pop este trecut prin ambele gauri din tabla de plastic / aluminiu. Clestele niturilor este impins pe stiftul nitului si manerele sunt trase impreuna. Pe masura ce se intampla, capul de stift este tras in nit si capatul nitului este extins. In cele din urma, stiftul se va rupe lasand nitul permanent fixat in pozitia de mentinere a celor doua bucati de plastic / aluminiu impreuna.

Mai jos sunt cateva dintre cele mai bune utilizari ale clestilor pentru niturile pop. Clestii de nituire (pentru nituri pop sau nituri) sunt buni pentru fixarea materialelor dure precum placile metalice, in special in zonele cu acces limitat. Le puteti folosi pentru a atasa aparatoare de noroi si alte piese auto, precum si conducte de scurgere si jgheaburi. Instalarea acoperisurilor din fibra de sticla, precum si usile si ferestrele pot necesita, de asemenea, utilizarea niturilor. De asemenea, le puteti folosi la unele tipuri de decoratiuni de perete, deoarece acestea necesita o fixare puternica pentru sprijin. Alte decoratiuni care pot fi fixate cu ajutorul unor clesti pentru nituri pop includ felinare de Halloween sau Craciun si orice alt tip de obiecte ornamentale.

Manerele lungi de prindere permit o transmisie de mare putere datorita puterii lor, astfel incat sa puteti lucra foarte usor si rapid. Corpul din aluminiu al clestilor este robust si durabil.

Clestii pentru nituri pop folosesc nituri de diferite dimensiuni. Gasirea dimensiunii potrivite a niturilor este pur si simplu o chestiune de masurare a intervalului de prindere - prin interval de prindere ne referim la grosimea totala a materialelor care sunt lipite.

Inainte de a face orice altceva, ar trebui sa va puneti manusi si ochelari de siguranta. Niturile sunt confectionate din metal usor si, uneori, se pot rupe, asa ca este o idee buna sa fiti complet protejat.

 

Cleste Pentru Nituri Pop

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!