Cleste Dezizolat

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Cleste Dezizolat


Exista multe tipuri de cabluri pe care se pot folosi clestii pentru dezizolat. Asta include fire electrice, precum cele utilizate in difuzoare, sisteme de cabluri de casa sau jucarii, precum masinile cu telecomanda. Cablurile pot fi alcatuite din orice material, de la cupru la aluminiu, pana la materiale cu fibra optica.

Clestii pentru dezizolat permit muncitorilor si persoanelor care ii utilizeaza sa taie invelisul de protectie de pe un fir electric, pentru a repara sau inlocui majoritatea firelor.

Si totusi, probabil ca inca va intrebati, ce este si ce face un cleste pentru dezizolat? Clestele pentru dezizolat este o unealta la indemana, conceputa pentru a taia si indeparta izolatia ce inveleste cablurile electrice, fara a deteriora firul solid din interior si, desigur, aceasta se aplica pentru o distanta predeterminata de la capatul unui fir izolat. In plus, clestele pentru dezizolat poate da jos portiunile de capat ale firelor electrice, astfel incat acele capete goale sa poata fi legate cu terminale sau cu alte fire.

Exista doua tipuri de clesti pentru dezizolat. 

Primul este cleste pentru dezizolat manual. Clestele pentru dezizolat manual este cel mai versatil, iar acest tip de cleste trebuie doar rotit in jurul izolatiei, cu ceva presiune, asta pentru a face o taietura in jurul izolatiei, apoi puteti sa o trageti pana la capatul firului.

Al doilea tip de cleste pentru dezizolat este cele automat. Acest tip de cleste prinde simultan, cablul dintr-o parte, si taie si indeparteaza izolatia de cealalta, doar prizand cablul cu falcile si strangandu-le cu manerul.

Avantajul acestui tip de cleste pentru dezizolat este acela de a permite chiar si unui novice sa dea jos protectia de pe cablurile de curent, destul de repede, dar , pe de alta parte, dezavantajul celor automate este ca acestea functioneaza numai pe cabluri care au un anumit interval de dimensiuni. Daca un cablu este prea mic, acesta poate fi rupt de forta de tragere, iar daca un cablu este prea mare, acesta nu se va incadra in falcile clestelui.

 

Cleste Dezizolat Cablu

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!