Cleste Capse

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Cleste Capse

 

Clestele pentru capsat este un instrument care sertizeaza capsele printr- o gaura dintr-o bucata de tesatura sau un alt material, pentru a preveni rupturile. Daca va doriti sa adaugati o capsa la ceva, pur si simplu faceti o gaura in material, astfel incat sa puteti pozitiona o capsa in interiorul acestuia. Odata ce capsa este in locul potrivit, strange-ti-o bine cu clestele pentru a o fixa. 

Si totusi, cum se utilizeaza un cleste pentru capsat?

Prima data, perforati o gaura, care are aceeasi dimensiune ca si capsa, prin material. Desenati un X mic pe materialul dumneavoastra cu un stilou sau un creion, in locul in care dumneavoastra intentionati sa faceti gaura. Asezati materialul pe partea de sus a unei suprafete de lucru si aliniati capatul clestelui pentru capsat cu X-ul pe care l-ati desenat. Dupa aceasta, apasati pe capatul clestelui pentru a strapunge materialul si a face o gaura in acesta. Daca gaura nu este suficient de mare dupa prima perforare, incercati sa-l perforati din nou. Daca strapungeti printr-un material subtire, cum ar fi tesatura sau hartie, este posibil sa puteti utiliza foarfece pentru a taia gaura. 

Al doilea pas pe care trebuie sa-l faceti este sa introduceti o capsa prin orificiu, astfel incat partea plata sa fie orientata spre fata. Capsele sunt inele metalice prin care puteti introduce, de obicei, sireturile, snururile sau franghiile. Plasati materialul pe suprafata de lucru, astfel incat partea din fata sa fie cu fata in sus, iar partea pe care doriti sa o ascundeti sa fie cu fata in jos. Introduceti capatul cilindrului capsei prin gaura, astfel incat partea cu inelul de metal plat sa fie in fata. 

Daca puneti o capsa pe o tesatura intinsa sau tricotata, asezati un strat de interfatare intre tesatura si capsa. In acest fel, tesatura nu se va intinde, astfel incat capsa sa nu cada. 

Al treilea pas pe care trebuie sa-l executati este acela de a tine clestele in asa fel incat capatul ascutit al clestelui pentru capsat sa se afle pe spatele capsei. Clestele pentru capsat dispune de 2 capete diferite, atasate la falcile acestuia: un capat ascutit, care sertizeaza cilindrul si un capat plat, care impiedica indoirea capsei. Pozitionati capatul plat al clestelui pentru capsat pe partea inelara a capsei. Strangeti usor clestele, astfel incat sa puteti alinia capatul ascutit al clestelui pentru capsat cu centrul cilindrului. 
Tineti strans manerele clestelui pentru capsat pentru a sertiza capsa. Dupa ce aveti ambele parti ale capsei bine stranse intre falcile clestelui, tineti manerele cat mai strans. Mentineti stransoarea pe manere timp de 2-3 secunde, inainte de a da drumul. Odata ce eliberati clestele, capsa va fi fixata pe material.

 

Cleste Pentru Capse Rotunde & Metalice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!