Clesti cu Tais Diagonal

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Cleste Sfic cu Tais Diagonal 

Un cleste de uz special poate avea componente si scopuri suplimentare, cum ar fi clestele de taiat. Tipurile de clesti includ clesti de inginer pentru prinderea metalului, cleste cu cioc plat, pentru prinderea obiectelor mai mici sau clestele electricianului pentru prinderea firelor electrice.

Prima componenta a clestilor cu tais diagonal este reprezentata de falci. Falcile clestilor cu tais diagonal sunt deschise si inchise cu ajutorul manerelor. Acestea pun forta pe sarma, astfel incat lamele sa poata trece prin ea. Grosimea falcilor afecteaza durabilitatea sculei. Falcile laterale groase asigura o taiere stabila si puternica pe intreaga lungime a lamelor. In schimb, falcile mai subtiri ofera mai multa precizie, dar lipseste durabilitatea la taierea materialelor mai dure.

A doua componenta a clestilor cu tais diagonal este reprezentata de lame. Lamele de taiere ascutite ale clestilor cu tais diagonal se gasesc pe marginile interioare ale falcilor. Forta de la falci le impinge prin materialul taiat. Lamele trebuie sa fie foarte greu de impins prin material. Marginile lamelelor de taiere diagonala sunt tesite, ducand pana la marginea de taiere. Acest lucru permite falcilor sa fie mult mai groase decat muchia de taiere pentru a oferi rezistenta si sprijin. Muchiile de taiere pot fi tesite pe ambele parti sau doar pe o parte.

A treia componenta a clestilor cu tais diagonal o reprezinta manerele. Manerele clestelor cu tais diagonal functioneaza ca o pereche de parghii, transferand actiunile de deschidere si inchidere catre falci. Sunt confectionate din metal, dar au adesea un strat de plastic pentru confort.

Si a patra componenta a clestilor cu tais diagonal este reprezentata de imbinare. O nitura la imbinarea clestilor cu tais diagonal uneste perechile de manere si falci impreuna si le mentine in linie una cu cealalta, precum si ca punct de pivotare a parghiilor. 

 

Sfic Profesional

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!