Cleste Instalator

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Cleste Instalator

 

De ce este benefica utilizarea clestilor reglabili cu falci? Cea mai utila unealta de prindere completa pe care o puteti avea in trusa dumneavoastra de scule de acasa este o pereche de clesti reglabili cu falci. Datorita capacitatii lor maxime oferite de falcile acestora, clestii reglabili sunt excelenti pentru o gama larga de utilizari, precum strangerea instalatiilor sanitare de sub chiuvete, instalarea unei noi toalete sau reglarea usilor garajului. 

Ceea ce este atat de avantajos la clestii reglabili cu falci este ca falcile instrumentului, indiferent de setare, raman paralele una cu cealalta, facandu-le perfecte pentru apucarea piulitelor, suruburilor si a tot felului de instalatii sanitare, precum si pentru stabilizarea materialelor rotunde, precum dibluri sau conducte. 

In industria uneltelor, uneltele electrice obtin cele mai multe dintre merite, in timp ce uneltele manuale au inceput sa fie neglijate, oamenii subestimandu-le, cu toate ca nu ar trebui sa faca asta. 

Cele mai importante lucruri dupa care sa va uitati atunci cand doriti sa va achizitionati un cleste reglabil cu falci sunt ajustarea clestelui si manerele ergonomice captusite. 

Dintre acestea, cea mai critica este ajustarea butonului. Este o inovatie destul de recenta si este cu mult superioara mecanismului traditional, asta pentru ca este cu mult mai rapid si mai simplu si va ofera o varietate mult mai mare de dimensiuni ale falcilor.

Beneficiul manerelor ergonomice este, ei bine, ergonomia. Merita sa platiti cativa banuti in plus, asta mai mult pentru o prindere mult mai confortabila, deoarece stilul mai vechi al manerului , care de obicei nu este reprezentat de altceva decat de manerele metalice, cufundate intr-un strat de plastic, lucru ce poate fi extrem de inconfortabil pentru dumneavoastra, in special pe un instrument de prindere precum este un cleste. 

Aceasta noua ajustare functioneaza prin simpla apasare a unui buton, in punctul de pivot al clestelui. Aceasta elibereaza o piedica, piedica ce permite falcii inferioare a clestelui reglabil cu falci sa se deplaseze liber, atat in sus, cat si in jos. Dupa ce latimea dorita a falcii clestelui reglabil cu falci este atinsa, butonul este eliberat si o piedica se prinde pe creste, blocandu-le in loc. Cu acest sistem, puteti agata falca superiora a clestelui dumneavoastra reglabil cu falci peste o piulita, tinand butonul in jos si glisati falca inferior a clestelui reglabil cu facli in sus, asta pana cand se declanseaza, apoi eliberati butonul. 

 

Clesti Instalatori Profesionali

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!