Clesti Combinati

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Clesti Combinati - Cleste combinat tip patent Troy 21008, 200 mm
-52%

Clesti Profesionali Combinati

Clestii combinati sunt clesti polivalenti, care imbina falcile de prindere cu taietoarele de fire. Pot fi utilizati pentru prinderea, comprimarea, indoirea, rasucirea, extragerea si taierea diverselor materiale. Sunt utilizati in multe industrii diferite, precum si de catre cei care efectueaza sarcini casnice.

Clestii folosesc parghia pentru a amplifica presiunea exercitata de utilizator atunci cand acesta strange manerele, astfel incat forta dintre falci este mai mare decat presiunea exercitata de catre utilizator.

Clestii combinati functioneaza intr-un mod similar cu foarfecele, cu doua parghii de prima clasa, unite astfel incat sa se pivoteze una peste alta. Forta amplificata inseamna ca se pot strange mult mai strans decat ati putea dumneavoastra strange cu mana. 

De obicei, au falci zimtate, care asigura frecare la prindere si varfuri patrate, desi exista unele variatii in proiectarea falcilor. Clestii combinati au adesea o taietura rotunjita, serpuita in falci, pentru a tine strans materiale rotunjite. 

Ce ar trebui sa mai stiti despre clestii combinati? Sunt cateva alte caracteristici, care sunt adaugate la anumite tipuri de clesti combinati, care le permit acestora sa fie si mai versatili. Printre acestea, putem include caracteristici precum o parghie suplimentara pentru forta de taiere si prindere crescuta, sau functii suplimentare de prindere sau taiere, situate adesea pe partea de maner a imbinarii pivotului. 

Scopul principal al clestilor este, de obicei, sa ofere o priza stransa pe anumite obiecte, fiind destul de greu de tinut cu degetele, permitandu-va sa indoiti, sa rasuciti sau sa manipulati altfel un obiect. 

Falcile de prindere ale clestilor sunt proiectate pentru a produce o prindere mai puternica decat atunci cand ne-am folosi de mainile noastre. Designul si marimea falcilor determina ce pot apuca si unde pot ajunge. Clestii combinati au diferite dimensiuni, cu diferente forme ale falcilor. 

Clestii combinati au falci concepute pentru a fi deosebit de versatile. Partea plata poate tine cu usurinta material plat, in timp ce sectiunea rotunjita decupata este conceputa pentru a tine obiecte rotunjite, cum ar fi tuburi mici si conducte, fara a le zdrobi. 

Odata ce un obiect este tinut ferm in falcile de prindere ale clestilor, acesta poate fi manipulat in diverse moduri. Acest lucru se poate face cu ajutorul mainii, a unei cleme, a unei alte perechi de clesti sau a altor instrumente, in functie de modul in care doriti sa manevrati acel obiect. Aplicatiile includ si indreptarea sau rasucirea firelor. 

Prinderea ferma oferita de cleste inseamna ca puteti trage obiecte, de obicei, pentru a le scoate din ceva. Clestii sunt adesea folositi pentru a extrage lucruri precum capse sau cuie subtiri. Unele tipuri de clesti combinati pot fi, de asemenea, utilizati pentru a scoate cuiele mai mari, in functie de specificatiile lor sau de caracteristicile adaugate.

 

Cleste Combinat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!