Cleste Papagal Pentru Tevi

Cleste Papagal Reglabil Pentru Tevi & Instalatii

 

Clestele este un instrument de mana folosit pentru a tine obiectele cu fermitate. De asemenea, sunt utile pentru indoirea si comprimarea unei game largi de materiale. In general, clestele este confectionat dintr-o pereche de parghii metalice de prima clasa unite la un fulcrum pozitionat mai aproape de un capat al parghiilor, creand falci scurte pe o parte a fulcrumului si manere mai lungi pe cealalta parte. Acest aranjament creeaza un avantaj mecanic, permitand forta a prinderii mainii pentru a fi amplificat si concentrat asupra unui obiect cu precizie. Maxilarele pot fi, de asemenea, folosite pentru a manipula obiecte prea mici sau nedemne pentru a putea fi manipulate cu degetele .

Exista doar cateva parti din care sunt alcatuiti clestii, dar toate au o functie importanta. In cateva cazuri, partile pot varia pentru a completa o functie specifica.

Taietoare - Aceste suprafete sunt, in general, situate aproape de fulcrum si sunt utilizate pentru taierea sarmei si cablurilor.

Fulcrum (sau Pivot Point) - Nu numai ca acesta este locul in care se conecteaza manerele si maxilarele, dar serveste, de asemenea, la crearea unei forte suficiente pentru ca maxilarele sa isi indeplineasca datoria.

Manerele - partea pe care o tineti in mana. Acestea pot fi drepte sau curbate, iar suprafata va fi acoperita din metal sau plastic.

Falcile (sau nasul) - Capatul de lucru al clestilor este folosit in principal pentru prindere. Clestii combinati au falci care contin si freze si / sau manere de teava.

Clestii sunt realizati in diverse forme si dimensiuni si pentru mai multe utilizari. Unii sunt utilizati pentru a prinde ceva rotund precum o teava sau o tija, altele sunt utilizate pentru rasucirea firelor, iar altele sunt concepute pentru a fi folosite pentru o combinatie de sarcini, inclusiv taierea sarmei. 
Una dintre utilizarile principale ale clestilor este prinderea. De la detinerea unor obiecte mai mici pentru stabilizare, strangere sau slabire a unui surub sau scoaterea unor cuie, a stifturilor si a altor elemente de fixare - puteti utiliza acest instrument util . Sectiunea rotunjita este proiectata pentru a tine stocuri rotunjite, de exemplu, tuburi, tevi, suruburi mici si piulite, fara a le zdrobi. 

Designul falcilor pentru orice cleste este intr-adevar versatil. Odata cu designul falcilor de prindere, clestii sunt folositi la comprimarea materialelor. Falcile clestilor pentru tevi se pot deschide mai larg si sunt foarte ajustabile pentru prinderea diferitelor tevi si chiar a piulitelor mari. 

Clestii pentru tevi sunt instrumente uimitoare pentru lucrul cu teava din PVC. Functionand foarte usor, de fiecare data cand strangeti mana, clichetele taietoare s-au inchis, taind exact in locul unde aveti pozitionat clestele.

 

Cleste Papagal

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!