Clanta & Maner Usa

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Clanta & Manere Usa
 

Un maner de usa controleaza o usa manipuland un zavor - un dispozitiv de fixare mecanic care uneste doua sau mai multe obiecte impreuna. In acest caz, zavorul conecteaza usa cu cadrul si are tendinta de a intruchipa un surub glisant instalat in usa si un recipient in cadru. Pozitia zavorului este determinata de maner - care poate lua multe forme, inclusiv butonul si parghia. Acesta este conectat la zavorul printr-un ax si un cilindru.  

 Cand manerul este tras / rotit, actiunea este realizata de ax in cilindru, care se roteste in sensul acelor de ceasornic sau in sensul opus acelor de ceasornic in functie de orientarea sa. Miscarea cilindrului face ca surubul atasat sa fie fortat de-a lungul fetei interne a usii, alunecand in / din exteriorul recipientului zavorului cadrului permitand deschiderea sau inchiderea usii. 

 Daca toate usile ar fi fost proiectate astfel incat o parte sa aiba un maner pe o parte nu ar fi, ar fi foarte simplu, deoarece se stie ca manerul este partea de tractiune, iar cealalta este partea de impingere! 


 

Clante & Manere Usa

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!