Imbusuri

Afiseaza: 1-24 din 36 produse

 Filtre
Imbusuri - Cheie imbus Hex JETECH PM-5B, Ø5 mm
-44%

Imbus & Trusa Imbusuri


O cheie de tip imbus , cunoscuta si sub numele de „cheie hexagonala”. Se poate dovedi utila intr-o varietate de proiecte. Deoarece cheia de tip imbus are o forma atat de specifica, poate fi utilizata doar in locuri speciale concepute pentru aceasta. 

Imbusul este format, de obicei, dintr-o singura bucata de tija hexagonala din otel dur , cu capete raspandite care sunt destinate sa se incadreze bine in priza șurubului, indoite in forma "L" cu brate inegale. Cheia de tip imbus este de obicei tinuta si rasucita de bratul lung, creand un cuplu mare la varful bratului scurt. Inversarea cheii imbus permite bratului lung sa atinga suruburile in locuri greu accesibile.

O cheie de tip imbus are o sectiune transversala hexagonala pentru a potrivi capetele suruburilor cu adancituri hexagonale, intalnite deseori la biciclete, motoare pentru motociclete si la din ce in ce mai multe obiecte de mobilier.

La motociclete, capetele de fixare imbus permit montarea capacului motorului. Daca ati cumparat vreodata mobilier pe care a trebuit sa-l asamblati, producatorul a inclus probabil o cheie de tip imbus pe care sa o utilizati atunci cand veti incepe asamblarea mobilierului.

Este dificil de spus ce dimensiuni sunt obisnuite atunci cand asamblati mobilier, pentru ca asa cum stie oricine care are experienta in meseria respectiva, acele mici chei in formă de L tind sa fie foarte folosite.

Inainte de a continua sa strangeti sau sa slabiti suruburile hexagonale, asigurati-va ca dimensiunea cheii dvs. de tip imbus este relativa la cea a suruburilor dvs.

Majoritatea cheilor imbus nu sunt deosebit de costisitoare, astfel incat daca dimensiunea cheii dvs. nu poate masura dimensiunea suruburilor, puteti cumpara o cheie de tip imbus de dimensiuni adecvate la orice magazin de unelte.

Daca doriti sa strangeti un surub, introduceti cu atentie varful cheii imbus in sectiunea transversala hexagonala a surubului si continuati sa rotiti ferm cheia in sensul acelor de ceasornic pana cand surubul a fost strans suficient.

Daca doriti sa slabiti un surub, introduceti varful cheii dvs. in sectiunea transversala hexagonala a surubului si continuati sa rotiti cheia in sens invers acelor de ceasornic pana cand surubul este desprins sau detasat.

 

Set Chei Imbus

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!