Chei Combinate

Afiseaza: 1-24 din 46 produse

 Filtre
Chei Combinate - Cheie combinata JETECH COM-15, Ø15 mm
-44% Lichidare de stoc
11,40 Lei 6,38 Lei
TVA inclus
(1)
Chei Combinate - Cheie combinata JETECH COM-22, Ø22 mm
-44% Lichidare de stoc
20,58 Lei 11,53 Lei
TVA inclus
(1)
Chei Combinate - Cheie combinata JETECH COM-25, Ø25 mm
-44% Lichidare de stoc
19,88 Lei 11,13 Lei
TVA inclus
(1)
Chei Combinate - Cheie combinata JETECH COM-26, Ø26 mm
-44%
Chei Combinate - Cheie combinata JETECH COM-8, Ø8 mm
-44%

Set Chei Combinate


Cheile sunt acele instrumente, pe care nici nu le-ati baga in seama, pana cand ar veni momentul cand ati avea nevoie de ele. De multe ori, puteti folosi orice cheie va este la indemana sau care este in apropiere de dumneavoastra, pentru a putea ducea la capat sarcina. Exista cateva tipuri diferite de chei si multe sunt special concepute pentru a face fata unei anumite sarcini.

Da, cheile sunt in general catalogate ca fiind de doua tipuri, si anume, chei “masculine” sau chei “feminine“. Cheile “masculine” sunt cele care se introduc intr-un obiect, iar cheile “feminine” au o priza care se potriveste peste sau in jurul obiectului pe care il vor roti. Ambele sunt utilizate pentru a slabi sau strange piulitele, suruburile si chiar capacele si carcasele mecanice. 

Astazi vom discuta, dupa cum v-ati si dat seama, despre cheile pe care le utilizam, probabil, in fiecare zi, pentru a ne rezolva problemele casnice, cele pe care le intampinam la masina sau poate chiar lucram intr-un domeniu care necesita utilizarea cheilor, insa, vom discuta, in special, despre cheile combinate, si anume, cheile care dispun de doua capete, unul inelar, si celalat deschis.

O piulita bine stransa poate fi desurubata mult mai rapid cu o cheie cu capat deschis decat cu o cheie inelara cu capat dublu. De asemenea, o cheie combinata este utila intr-o situatie de acest tip. Puteti utiliza capatul inelar la cheii combinate pentru a slabi piulitele sau pentru a le smulge, iar capatul deschis al cutiei combinate il puteti folosi pentru a roti piulitele.

Utilizarea corecta a cheilor combinate, care au doua capete, unul inelar si altul deschis, poate fi rezumata la cateva reguli simple, dintre care cea mai important este sa va asigurati ca acea cheie se potriveste corect cu piulita sau cu surubul pe care dureti sa-l strangeti sau sa-l desfaceti. Cand trebuie sa trageti tare de cheie, de exemplu, pentru a slabi o piulita bine stransa, asigurati-va ca acea cheie pe care dumneavoastra o utilizati in acel moment, este asezata in mod corespunzator pe platourile piulitei. Trageti putin in sus de cheie, nu impingeti sau nu va lasati pe aceasta. Impingerea unei chei sau apasarea acesteia, atunci cand doriti sa desfaceti un surub sau o piulita, este o modalitate, destul de neplacuta, prin care va puteti rani degetele, in cazul in care cheia va aluneca din mana sau de pe surub sau piulita, sau, in cazul in care surubul sau piulita se desfac brusc sau cheia sare de pe acestea.

Daca este imposibil sa trageti in sus de cheia combinata si trebuie sa impingeti sau sa va lasati pe aceasta, faceti-o cu palma si tineti palma deschisa. Trebuie sa incercati acest lucru pentru a va da seama de ce nivel de presiune aveti nevoie pentru a va lasa pe cheie. Cea mai buna metoda de a strange o piulita este sa o rotiti pana cand cheia va ofera acea siguranta piulita este bine stransa.

 

Chei Combinate

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!