Chei Tubulare

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Chei Tubulare Individuale & Set

 

Toti am auzit de ele, dar totusi, ce sunt si ce fac aceste chei tubulare? 

Cheile tubulare sunt construite din tuburi metalice, si, de asemenea, au adesea cateva profiluri, unul la fiecare capat al dispozitivului. Cheile tubulare se dreneaza deasupra capului surubului, astfel incat acestea fac o legatura cu toate laturile plane, plus colturile capului de fixare. Acestea includ intregul cap al surubului si fac legatura cu ele pe toate laturile si marginile netede. 
Conturul clapetei cheii tubulare este pentru o dimensiune si o forma, pur si simplu nu pune in aplicare decat un singur tip de piulita sau surub. Portretul unei chei tubulare este particular si nu poate fi practicat pe alte dimensiuni sau forme. Cheile tubulare dispun de profiluri hexagonale, deoarece sunt un tip popular de fixare obisnuit.  


Datorita formelor lor alungite, cheile tubulare sunt foarte bune pentru intoarcerea elementelor de fixare in colturile greu accesibile, in special in aparatele si instalatiile sanitare. 

De asemenea, suruburile de la robinet sunt adesea reglate si indepartate cu ajutorul unor chei tubulare. Performantele zilnice pentru cheile tubulare sunt reprezentate de utilizarea cheilor tubulare pe suruburile tevilor din casa dumneavoastra. Seturile de chei tubulare au cele mai populare dimensiuni pentru a putea folosi cheile tubulare pe piulite. 

Trebuie sa tinem cont de cateva aspecte destul de importante, atunci cand dorim sa achizitionam o cheie tubulara, sau, chiar mai bine, un set de chei tubulare. Nu putem cumpara aceste instrumente dupa ureche sau doar din auzite, ci trebuie sa ne informam bine, inainte de a face aceasta achizitie.

Lungimea cheii tubulare este unul dintre cei mai buni factori de care trebuie sa tinem cont. Forta maxima poate fi de fixare. Cheile tubulare lungi creeaza un cuplu mai mare, deci sunt mai bune pentru barele mai rigide. 

 

Cheie Tubulara

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!