Chei Inelare

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Chei Inelare

 

Niciun set respectabil de instrumente nu este complet fara a fi inserate in acesta si cele doua tipuri de chei bine cunoscute, si anume, cheia cu doua capete inelare, si cheia cu doua capete deschise. Cu toate ca sunt utilizate, in principiu, pentru acelasi lucru, si anume, pentru a strange sau pentru a slabi piulitele sau suruburile, sunt situatii in care cheia cu doua capete inelare functioneaza mult mai bine decat cea cu doua capete deschise, sau situatii in care cheia cu doua capete deschise este mult mai potrivita decat cheia cu doua capete inelare.

O cheie cu doua capete inelare dispune de capete care prind toate fetele surubului sau piulitei. Aceasta caracteristica asigura o priza mult mai buna si asigura, de asemenea, o probabilitate mai mica de alunecare in comparatie cu o cheie cu doua capete deschise.

Cheile inelare sunt disponibile cu capete in 6 sau 12 puncte, pentru a fi utilizate cu piulite sau suruburi cu forma hexagonala. Exista, de asemenea, chei in 8 puncte pentru piulite si suruburi in forma de patrat.

O cheie cu doua capete deschise are o deschidere in forma de U, care prinde doua fete opuse ale surubului sau piulitei. Cheia cu doua capete deschise vine cu o deschidere de dimensiuni diferite la fiecare capat. Capetele variaza de obicei, putand avea dimensiuni diferite.

Capetele unei chei cu doua capete deschise sunt, de obicei, inclinate cu aproximativ 15 grade pe axa manerului. Acest lucru permite ca instrumentul sa fie invartit, oferind o arie mult mai mare de miscare, in spatii stranse.
Cheile de calitate mai buna, fie ca sunt cheile cu doua capete inelare sau cheile cu doua capete deschise, au in componenta lor otel, aliaj, si crom vanadiu, si sunt cromate pentru a le preveni de coroziune si pentru a face curatarea acestora sa fie destul de simpla.

De exemplu, cheile combinate, care au si ele, intr-o oarecare masura, legatura cu cheile cu doua capete inelare si cu cele cu doua capete deschise, dispun si ele de doua capete, unul fiind inelar, si celalalt fiind deschis . Ambele capete au de obicei aceeasi dimensiune. Astfel de chei sunt foarte utile, deoarece ofera avantajele ambelor tipuri de chei.

O cheie inelara cu doua capete cu 12 puncte este avantajoasa in situatiile in care balansarea este limitata, in special in comparatie cu o cheie cu doua capete deschise.

Deoarece cheile cu doua capete deschise se fixeaza numai pe doua parti, exista o probabilitate mai mare de rotunjire a montajului, daca acea cheie aluneca. Pentru a minimiza sansele de aparitie a acestui lucru, utilizati o cheie care se potriveste exact si asigurati-va ca se pliaza perfect pe piulita sau pe surub. Este aproape imposibil sa rotunjiti o piulita cu o cheie inelara, decat daca acea cheie este prea mare.

 

Chei Inelare - Individuale & Seturi

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!