Chei Reglabile

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre

Chei Reglabile Profesionale

 

O cheie reglabila este o unealta care poate fi folosita pentru a slabi sau strange o piulita sau un surub . Are un "maxilar" (partea in care se potriveste piulita sau surubul), care este de dimensiuni reglabile. Cheia reglabila functioneaza prin rotirea unui surub, care este de obicei situat in partea de jos a capului. In timp ce cheile obisnuite pot fi utilizate doar pe o piulita de dimensiuni particulare, o cheie reglabila poate fi utilizata pe o varietate mult mai larga de dimensiuni de piulite. Cheile reglabile sunt foarte utile atunci cand lucrati la masina sau la bicicleta dvs. sau cand faceti instalatii sanitare.

In timp ce o cheie semiluna este proiectata astfel incat sa poti aplica presiune atat pe falcile fixe cat si pe cele mobile, in mod ideal, cea mai mare parte a lucrarii tale trebuie sa se faca astfel incat presiunea sa fie aplicata doar pe maxilarul mai puternic si fix. Prea multa presiune asupra maxilarului mai slab si reglabil poate provoca ruperea cheii. Cand asezati cheia pe piulita dvs., maxilarul reglabil ar trebui sa fie amplasat pe partea in care trebuie sa se efectueze rotatia. Acest lucru pune presiunea pe maxilarul fix.

De asemenea, atunci cand asezați cheia semiluna pe un surub sau piulita, asigurati-va ca maxilarul reglabil este ajustat perfect la piulita sau surub, pentru a preveni alunecarea si rotunjirea cheii sau surubului.
Pentru a evita deteriorarea dispozitivului de fixare sau a dvs., selectati intotdeauna o dimensiune a maxilarului cheii care corespunde cu elementul de fixare pe care il strangeti sau il slabiti. De asemenea, asigurati-va ca maxilarul cheii dvs. este in contact complet cu elementul de fixare inainte de a aplica presiune. 

Cheile de teava sunt folosite pentru a strange si a slabi tevile filetate. O cheie de teava este o cheie reglabila - maxilarul superior se deplaseaza in sus sau in jos, si are gheare dintate pentru prinderea pe conducta. Falcile de pe o cheie de teava sunt proiectate astfel incat maxilarul superior (de asemenea, maxilarul carligului) sa se infasoare putin in cadrul cheii. Ori de cate ori aplicati presiune inainte pe maner, maxilarele superioare si inferioare se apropie. Cheile de conducte au dimensiuni diferite si sunt masurate in functie de lungimea manerului. O cheie de teava de 14 ″  va fi suficienta pentru majoritatea lucrarilor de instalatii sanitare. 

Cand utilizati o cheie, de obicei doriti sa va pozitionati astfel incat sa o trageti in loc sa o impingeti. Acest lucru va asigura sa nu lasati o gaura ori de cate ori cheia aluneca. Daca trebuie sa impingeti o cheie, folositi podul palmei, in acest fel, daca cheia aluneca, nu va veti rani.

 

Cheie Reglabila

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!