Scule & Trusa Scule Auto

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Scule & Truse de Scule Auto


Este foarte bine ca atunci cand ne achizitionam o masina, s-o echipam cu tot ce are nevoie acesta, dar si cu tot ce avem noi nevoie. Cu totii stim ca in masina trebuie sa avem o trusa de prim ajutor, un extinctor, triunghiuri reflectorizante, un cric sau poate vrem sa folosim telefonul mobil, fara a fi distrasi de la drum, astfel ca ne putem lua un suport pentru acesta. 

Folosirea unei chei telescopice pentru roti este destul de usoara. Spre deosebire alte chei, nu trebuie sa masurati si sa aplicati forta pentru a strange sau a slabi piulitele. Tot ce trebuie sa faceti este sa asezati cheia telescopica pentru roti pe piulita si sa o strangeti sau sa o slabiti, aplicand presiune.

Cheia telescopica pentru roti va face treaba dupa cum este necesar, intr-un timp foarte scurt. De asemenea, puteti slabi sau strange rapid mai multe piulite folosind acest instrument. Acest lucru poate fi foarte util atunci cand trebuie sa slabiti si sa strangeti mai multe piulite ale rotilor dumneavoastra in mijlocul drumului.

Ce sunt cheile tubulare? Cheile tubulare sunt construite din tuburi metalice, si, de asemenea, au adesea cateva profiluri, unul la fiecare capat al dispozitivului. Cheile tubulare se dreneaza deasupra capului surubului, astfel incat acestea fac o legatura cu toate laturile plane, plus colturile capului de fixare. Acestea includ intregul cap al surubului si fac legatura cu ele pe toate laturile si marginile netede.

Un extractor de rulmenti este un instrument folosit pentru a indeparta seturile de rulmenti dintr-un arbore rotativ al masinii sau dintr-un orificiu de rulment orb. Cea mai obisnuita aplicatie este indepartarea unui set de rulmenti cu bile sau conice blocati dintr-un arbore rotativ, cum ar fi in cazul unei transmisii a masinii.


Scule Auto Profesionale

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!