Tavi si Recuperatoare Magnetice

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Tavi si Recuperatoare Magnetice - Pensete Mannesmann 615, 4 piese
-41%
13,35 Lei 7,88 Lei
TVA inclus
(2)

Tavi si Recuperatoare Magnetice

 

Aceste instrumente de prelevare magnetica sunt instrumente foarte utile pentru a prelua suruburile, piulitele si alte obiecte metalice din locurile dificile. Acestea ofera un ax pliabil care se intinde cu usurinta. Luminile functioneaza fara efort prin intoarcerea capatului magnetizat pentru lumina  cu ajutorul unui bec flash LED luminos.

Instrumentul de prelevare magnetica cu oglinda, lanterna si magnet extinde o capacitate totala de 3 kg. Un ax flexibil acoperit din otel dur este prevazut cu un magnet de calitate superioara si sigur. Manerul conturului se fixeaza impecabil in mana, oferind confort, precum si o comanda excelenta a utilizatorului.

Doua unelte grozave intr-un singur set. Folositi lanterna extensibila pentru a localiza elementul si apoi varful magnetic pentru a-l prelua. Lanterna este excelenta pentru a zari suruburile in locurile intunecate, iar cu ajutorul magnetului puteti sa prelevati suruburile si sa le depozitati. Oglinda de inspectie este la indemana pentru a citi numerele de serie de pe spatele echipamentelor si aparatelor. Aceste instrumente se pot utiliza in mai multe domenii. 

Oglinda cu dispozitiv telescopic, lanterna si magnet este foarte utila intr-un atelier auto. Este ideala pentru a inspecta locurile ascunse pentru materialele metalice ( suruburi, saibe, bolturi, piulite ).

Recuperatorul de suruburi flexibil, gheara este o unealta de prindere a suruburilor si piulitelor in locurile greu accesibile de catre om. In general, aceste dispozitive au o lungime cuprinsa intre 400 si 800 mm.

De obicei, recuperatorul de suruburi flexibil cu varf magnetic este dotat cu un magnet foarte puternic care ajuta la recuperarea obiectelor mici metalice din locurile greu accesibile. Manerul acestor dispozitive de recuperat suruburi este unul ergonomic care asigura eficienta operatiilor de executat.

Aceste dispozitive sunt foarte utile in orice gospodarie deoarece de multe ori se intampla sa ai nevoie sa recuperezi un obiect metalic dintr-un loc incofortabil si care nu este foarte bine iluminat. 

In general, recuperatoarele de suruburi sunt flexibile si sunt alcatuite din metal. Aceste recuperatoare de suruburi difera in functie de model, pret, caracteristici si material. Exista si recuperatoare care au in doatare o lanterna penru a ilumina zonele mai intunecate, o oglinda pentru a privi in spatiile greu accesibile si un magnet pentru a prelua obiectul dorit. Acestea combina 3 elemente intr-un singur dispozitiv. 

Desigur, aceste 3 elemente pot fi cumparate si separat, dar cel mai bine este sa cumparati un recuperator care sa contina cele 3 elemente deoarece este mai calitativ si are un pret mult mai avantajos, chiar daca un recuperator simplu este mai ieftin, acela nu va avea in dotare lanterna si oglinda. 

 

Recuperator Magnetic Telescopic

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!