Redresor Auto

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
Redresor Auto - Redresor auto Troy 19000, 6 V - 12 V
-52%
340,30 Lei 163,34 Lei
TVA inclus
(19)
Redresor Auto - Redresor auto V 621 C Gude 85075, 12-24 V, 70 A
-39%
Redresor Auto - Redresor auto V 421 C Gude 85074, 12-24 V, 60 A
-39%
Redresor Auto - Redresor auto GAB Gude 85140, 12 V, 1.5 A
-39% Lichidare de stoc
Redresor Auto - Redresor auto Perel AC028, 12 V, 1.5 A
-47%
Redresor Auto - Redresor auto digital GDB Gude 85128, 12-24 V, 40 A
-39%

Redresor Auto & Incarcatoare de Baterii


Incarcatoarele de baterii auto sunt cel mai vechi tip de incarcatoare de baterii. Astazi exista sisteme de reincarcare a bateriilor care restabilesc puterea de lucru la bateriile cu ioni de litiu, baterii pe baza de nichel, baterii alcaline, baterii zinc-carbon si multe altele. Dar, tipul initial de baterii care ar putea fi reincarcate au fost bateriile cu plumb care au fost proiectate pentru a fi utilizate pe automobile, scaune cu rotile electrice, masini de golf si alte dispozitive.

Deci, stim cu totii ca atunci cand rotim cheia in masina noastra, bateria trebuie sa ofere suficienta putere pentru a porni motorul si, astfel, a stabiliza motorul. Stim, de asemenea, ca este frustrant cand intoarcem cheia si nu se intampla nimic pentru ca avem o baterie moarta.

Incarcatorul de baterie auto este un dispozitiv simplu care, atunci cand este conectat la baterie, mai exact la bornele bateriei, va furniza o energie externa care „incarca” sau mareste puterea bateriei.

Incarcatorul foloseste curentul electric pe care il primeste de la o priza electrica pentru a furniza incet putere pentru bateria auto. Procesul de alimentare a electrolitilor din celulele bateriei este de obicei efectuat de alternatorul de pe vehicul. Daca alternatorul nu functioneaza corect sau daca vehiculul nu este condus suficient de departe pentru a lasa alternatorul sa isi faca treaba, atunci rezultatul este o baterie care are mai putini amperi de manevrare decat este necesar pentru a porni motorul masinii.

Incarcatorul de baterii este conectat la o priza electrica, apoi prin utilizarea clipurilor de aligator sau a inelelor de conectare, un cablu este conectat la stalpul pozitiv al bateriei si unul este conectat la stalpul negativ al bateriei. Curentul electric curge prin incarcatorul bateriei si in baterie, iar electrolitii din baterie sunt readusi la nivelul lor de energie corespunzatoare.

Incarcarea simpla sau rapida apare atunci cand incarcatorul furnizeaza o cantitate constanta de putere, de obicei cantitatea maxima de putere capabila in functie de dimensiunea unitatii de incarcare. Incarcarea furnizata de incarcator se face la un ritm constant si nu fluctueaza. 

Aceasta poate fi numita incarcare rapida, dar acest proces poate dura cateva ore pana la finalizarea acestuia, in functie de dimensiunea bateriei (numarul de ore de amperi pe care bateria este capabila sa le sustina) si numarul de amperi pe care unitatea de incarcare este capabila sa o ofere.

Incarcarea inteligenta are loc atunci cand aveti un incarcator de baterie auto care este capabil sa reglementeze tipul de incarcare sau viteza de incarcare a bateriei. Acestea sunt considerate cele mai dorite incarcatoare de baterii auto deoarece simt cantitatea de putere care se afla in baterie si vor oferi o incarcare rapida pana cand bateria este aproape complet incarcata, atunci va reduce viteza de incarcare pana cand bateria ajunge la 100. % putere de lucru. 

 

Redresor & Incarcator Baterii Auto

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!