Set Garnituri

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre
Set Garnituri - Trusa de garnituri Vintec 74529, 225 piese
-40%
Set Garnituri - Set de garnituri Wert 9003, 368 piese
-48% Lichidare de stoc
Set Garnituri - Trusa de garnituri Vintec 74505, 419 piese
-40%
Set Garnituri - Trusa de garnituri Vintec 74506, 900 piese
-40%
Set Garnituri - Set arcuri Vintec 74523, 200 piese
-40%
66,97 Lei 40,19 Lei
TVA inclus
(1)
Set Garnituri - Set sigurante auto rotunde Vintec 74501, 78 piese
-40%
56,33 Lei 33,80 Lei
TVA inclus
(1)

Garnituri Cauciuc O Ring

 

Un inel O este o garnitura mecanica in forma de cerc sau in forma de gogosa. Inelele de tip O din cauciuc sunt ideale pentru plasarea intr-o canelura si pentru compresie in timpul asamblarii intre doua sau mai multe parti. Este o bucla de elastomer cu o sectiune rotunda care creeaza o etansare la interfata. Acestea sunt una dintre cele mai obisnuite sigilii in diferite domenii.

In general, scopul O-Rings este de a bloca o cale prin care fluidul sau aerul poate scapa, deoarece este un dispozitiv de etansare. Cand strangeti inelul O intre doua suprafete, acesta preia gardul si blocheaza calea prin care fluidul sau aerul vor sa scape.

De asemenea, cauciucul unui inel O are memorie musculara cand este stors. Mai simplu spus, vrea sa revina la forma sa initiala. Aceasta abilitate este modul in care O-Rings sigileaza sub presiune scazuta sau fara. Odata cu aplicarea presiunii, strange inelul O pe peretele canelurii fortandu-l sa se extinda in directia opusa ajutand inelul O sa se etanseze de peretii canelurii.
Inelele O sunt fabricate din diferite tipuri de materiale, in functie de aplicatie. Unele inele de tip O sunt expuse la substante chimice nocive sau la caldura extraordinara. Prin urmare, diferite materiale sunt necesare pentru diferite scenarii. Aceste inele pot fi fabricate din urmatoarele materiale:

•    poliuretan
•    silicon
•    neopren
•    cauciuc nitrilic
•    fluorocarburi
•    numerosi alti elastomeri

In plus, exista si o serie de marimi standard pentru aceste inele, dar nu trebuie intotdeauna sa fie circulare. Pentru diferite tipuri de aplicatii, exista forme diferite, care includ patrate, forme x si altele.

Inelele de cauciuc ofera multe beneficii unei colectii variate de aplicatii. Sunt ieftine, usor de instalat si, cu o intretinere corespunzatoare, pot rezista la o cantitate semnificativa de uzura. In plus, din cauza acestei versatilitati, aceste inele impiedica scurgerile in mai multe locuri. 

De exemplu, cilindrii hidraulici se misca foarte repede si pun o presiune masiva pe garniturile lor. Inelele de tip O din cauciuc pot face fata. In plus, acestea pot functiona corect in numeroase alte tipuri de echipamente. Aceste inele de tip O din cauciuc sunt foarte des utilizate in domeniul automobilelor si al aviatiei. 

Cateva dintre numeroasele beneficii ale inelelor de tip O includ urmatoarele:
 
•    Sigileaza pe o gama larga de presiune, temperatura si toleranta
•    Simetria sectiunii circulare a inelului O permite sigilarea in orice directie
•    Usor de utilizat, fara rupere sau restrangere
•    Nu necesita instrumente speciale de instalare sau grunduri
•    Sunt capabile de sigilare bidirectionala

 

O Ring & Set de Garnituri

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!