Sigurante Auto

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Sigurante Auto

Desi am putea spune ca acestea sunt cele mai mici elemente componente ale unei masini nu le putem nega totusi rolul deosebit. Mai exact, sigurantele iti pot da anumite semene de intrebare in legatura cu functionarea corecta a circuitului electric al automobilului tau.

Cu toate ca principalul rol al acestora este de a se arde pentru a nu provoca pagube mult mai mari, ele iti pot demonstra ca ceva nu merge bine la circuitul electric. Bineinteles cauza pentru care sigurantele se pot arde este aceea ca printr-un anumit circuit a trecut mult mai mult curent electric, ceea ce a dus la supraincarcarea acestora si arderea lor.

Iar cu ajutorul sigurantelor se pot preveni alte daune mult mai grave. Avand in vedere ca pretul unor asemenea sigurante este unul destul de redus le poti inlocui in orice moment, mai ales ca pentru a face acest lucru trebuie sa citesti manualul de instructiuni al automobilului tau.
Pentru a schimba o siguranţă la maşină, în primul rând trebuie să identificaţi unde se află panoul de siguranţe al maşinii dumneavoastră. Indicat este că cautaţi această informaţie în manualul tehnic al maşinii. Cele mai multe autoturisme au panoul de siguranţe amplasat pe partea şoferului, în partea stânga jos a bordului, undeva sub volan. La alte modele panoul de siguranţe poate fi localizat sub capotă. Locul variază de la maşină la maşină.

Set Sigurante Auto

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!