Furtun Aer Comprimat

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Furtun Aer Comprimat - Furtun aer comprimat spiralat Gude 41400, 5 m, 5 mm
-39%

Furtun Aer Comprimat

 

Una dintre cele mai utile echipamente pe care oricine le poate detine este un compresor de aer. Puteti rula arme cu vopsea cu ele, scule de aer si chiar si aerul comprimat poate curata in siguranta zonele greu accesibile. Exista o singura problema.  Aveti nevoie de un furtun de aer comprimat spiralat sau din PVC cu insertie textila.

Furtunul de aer comprimat din PVC cu insertie textila sau cel spiralat este utilizat pentru a transporta aer comprimat intr-un mod usor. Este de obicei flexibil si deseori consolidat. Poate fi achizitionat sub forma de furtun drept sau ca un ansamblu complet, inclusiv toate fitingurile si componentele pentru imbinare si sigilare. 

Furtunurile de aer comprimat sunt utilizate ca conductoare de aer pentru incalzire si racire, pentru a furniza gaze pentru diferite aplicatii reglementate, pentru a furniza aer comprimat la presiuni mari si pentru a transporta materiale vrac, precum cereale din camioane sau masini feroviare, in silozuri de stocare.

Gradul de presiune defineste forta pe unitatea de suprafata care poate fi exercitata pe furtunul de aer sau furtunul de conducta de aer in timpul functionarii, masurata in mod obisnuit in bari. Presiunea maxima necesara a furtunului trebuie sa fie mai mare decat presiunea de lucru si orice presiune de varf sau de varf in sistem. 

Pentru furtunurile proiectate pentru presiuni ridicate, producatorii vor incorpora adesea un factor de siguranta in presiunea maxima de lucru pentru a garanta performantele sigure si fiabile.

Sa cumperi un furtun aer comprimat spiralat sau din PVC cu insertie textila de calitate este esential pentru a asigura o presiune stabila a aerului, o etansare stransa si o putere de consecventa, dar cu o gama uriasa de varietati de furtunuri disponibile pe piata, poate fi dificil sa stiti de unde sa incepei sa cauti unul. 

Indiferent daca esti un utilizator de compresor de casa sau profesionist, veti avea nevoie de un furtun de aer de incredere pentru a beneficia la maxim de instrumentele de aer si pentru a evita eventualele accidente.

Furtun PVC - Furtunul din PVC este foarte durabil si rezistent la abraziune. Este considerata optiunea economica. Desi nu este la fel de flexibil ca cel spiralat, este excelent atunci cand lucrezi pe vreme calda. De asemenea, este usor sa manevrezi acest tip de furtun in colturi si fara a fi agatat.

Furtunul de incendiu este unul dintre cele mai utilizate articole in serviciul de pompieri, astfel incat intretinerea este la fel de importanta deoarece prelungeste durata de viata a furtunului si ii permite sa functioneze asa cum este proiectat. Furtunul de refulare tip C este un furtun care ajuta pompierii la combaterea incendiilor. Sunt foarte rezistente si durabile de aceea sunt folosite in stingerea incendiilor. 


 

Furtun Spiralat Pentru Scule Pneumatice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!