Furtun Aer Comprimat cu Tambur

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Furtun Aer Comprimat cu Tambur

 

Daca lucrati intr-o fabrica industriala sau la un santier, veti sti importanta unui furtun de aer. Furtunul de aer este un echipament esential, care este utilizat si pe plan intern.

Intotdeauna este necesar sa pastrati furtunul in siguranta. Nu il puteti lasa deschis, deoarece s-ar putea deteriora.

Tamburii cu furtune de aer au fost inventate pentru a reduce la minimum aceste probleme. Sunt mai ales containere sferice sau cilindrice.
Fabricate in principal din plastic, metal sau fibra de sticla, acestea depoziteaza furtunul. Tamburii cu furtune de aer sunt disponibile intr-o varietate de tipuri, inclusiv cele retractabile, actionate cu motor si manivela manuala.

Exista o multime de furtune cu aer comprimat cu tamburi care pot sa protejeze furtunul. Ii poti alege pe cei care iti plac in functie de nevoile si cerintele tale.

Tamburii cu furtune de aer de dimensiuni mari sunt realizate in cea mai mare parte din otel si sunt utilizate si pe scara comerciala. Nu obtin abraziuni in timp ce il utilizati. Motivul principal este rezistenta materialului folosit la confectionare.
Tamburele cu furtun de aer de dimensiuni medii este in mare parte retractabil, usor de montat pe pereti, este rezistent si durabil.
Oprirea reglabila din cauciuc permite utilizatorilor sa foloseasca lungimea furtunului de aer in siguranta. Acestea sunt montate pe pereti in mare parte pentru un acces usor de utilizare.

Tamburele cu furtun de aer reglabil manual este, de asemenea, prezent in multe domenii. Desi nu sunt atat de populare, ele sunt cu siguranta o alegere excelenta pentru uz casnic.
Puteti gasi usor tamburi cu furtun de aer de vanzare in aceasta subcategorie de produse. Tamburele cu furtun cu aer comprimat este fabricat de numeroase companii de renume.

Tamburele cu furtun de aer foloseste si polipropilena. Materialul este usor in greutate si este confectionat dintr-un polimer, astfel incat sa puteti utiliza astfel de mulinete pentru uz casnic mai ales. Acestea nu pot rezista la presiuni ridicate asa cum o pot face cele din otel.
Acestea sunt utilizate mai ales la fabricarea mulinelor inchise care pot gazdui furtunul de aer din ele. Marimea poate fi la fel de proeminenta pe cat doriti.

Baza tamburului furtunului de aer este inca din otel zincat pentru a oferi stabilitate intregii structuri. Furtunurile de aer din polipropilena nu sunt la fel de durabile precum cele metalice, dar sunt mai accesibile comparativ cu ele.
Ori de cate ori este vorba de rezistenta, s-au gasit mulinete cu furtun de aer din otel mai durabile si mai rezistente in randul tuturor concurentilor lor.
 Designul utilizat la confectionare le permite sa protejeze furtunul de aer si sa evite blocajele.

Sunt manuale sau retractabile. Cele retractabile sunt putin costisitoare. Au sisteme de blocare automata care blocheaza lungimea dorita a furtunului de aer.
Tamburele cu furtun de aer fabricate din otel sunt utilizate in cea mai mare parte in aplicatii comerciale grele.

 

Furtun Aer Comprimat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!