Scule Tamplarie

Afiseaza: 1-24 din 210 produse

 Filtre

Scule & Unelte Tamplarie

 

In sectorul de tamplarie o mare parte din lucrarile efectuate necesita instrumente speciale.

Instrumentele necesare pentru tamplaria manuala sunt in principal cele pentru masurare, taiere, barbierit si frezare a lemnului. In timp ce instrumentele de tamplarie sunt conceptual simple, ele trebuie sa fie precise si de calitate. 

 

Scule Tamplar

 

Instrumentul mereu de incredere, care ofera multe variatii, dar toate servesc unui scop comun este un fierastrau.

Fierastraul manual este cel preferat de tamplarii, deoarece pot controla taierea in timp ce produc un finisaj excelent.

Deoarece acest instrument are multe variante, fierastraul manual este intotdeauna un instrument util oricarei persoane. 

O alta unealta vitala si importanta pentru tamplari este ciocanul cu gheare.

Cele mai utilizate sunt ciocanele cu manere din otel, deoarece va permite forta de conducere potrivita si o aderenta deosebita in timp ce il folositi. Cand utilizati ciocanele cu maner din otel, asigurati-va ca au o prindere cauciucata pentru un control mai bun si performante de prindere mai bune. Manerele din lemn sunt in regula daca aveti de batut o multime de cuie, dar iti se recomanda purtarea manusilor de siguranta.

Pentru a finaliza taierile curate, este necesara o dalta buna din otel aliat.

Daltele sunt disponibile in diferite dimensiuni incepand de la 1/4 inch pana la 2 centimetri lungime. Daltele sunt folosite de tamplari si lucratori din lemn pentru taierea lemnului pentru balamalele usilor si pentru alte lucrari fine de prelucrare a lemnului.

Exista, de asemenea, dalta de colt care actioneaza ca un pumn de gaura, indepartand o sectiune de lemn cu o lovitura de ciocan. Nu uitati sa mentineti marginile ascutite si uleiate, astfel incat dalta sa tina mai mult. Manerele din lemn sunt recomandate, acoperite cu metal, astfel incat sa reziste la ciocanirea constanta. Daltele sunt foarte bune pentru pozitionarea placilor indigene inainte de a le fixa la structura de incadrare.

Clemele sunt foarte utile in industria tamplariei. Acestea sunt folosite pentru a fixa si prinde bucati de lemn si cherestea, astfel incat mainile dvs. sa poata fi libere pentru a taia sau efectua alte sarcini de prelucrare a lemnului mai eficient.

Sunt disponibile in mai multe dimensiuni, modele si stiluri, astfel incat sa le puteti atasa pe diferitele suprafete de lucru.

Pe langa uneltele prezentate mai sus, gama de instrumente pentru tamplarie este larga, iar fiecare unealta isi are rolul ei bine stabilit si stiut de fiecare tamplar.

 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!