Dispozitiv Taiere In Unghi

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Dispozitiv Taiere In Unghi & Accesorii

 

Un fierastrau de precizie  standard are o masa si un gard din metal greu, precum si o lama si un ansamblu motor care pivoteaza in spate pentru a permite lamei sa se deplaseze drept in sus si in jos. Ansamblul poate fi rotit spre dreapta sau spre stanga pentru a taia o gama completa de unghiuri.

Aceste ferastraie sunt simple, usor de utilizat si relativ ieftin, dar ofera o capacitate si functii de taiere mai limitate decat alte tipuri de fierastraie electrice.

Se numeste fierastrau de precizie cu suport deoarece este adesea folosit pentru taierile precise care presupun taierea a doua bucati de lemn la un unghi de 45 de grade pentru a realiza o imbinare dreapta.

Imbinarile perfecte pot fi, de asemenea, taiate in alte unghiuri nu doar de 90 de grade.

Un fierastrau manual este special conceput pentru a realiza taieturi in unghi precise, deseori pentru constructia imbinarilor. Ghidul va avea de obicei mai multe unghiuri presetate, pentru a va asigura ca taieturile dumneavoastra sunt exacte.

 

Utilizari alea Dispozitivelor de Taiere in Unghi


Fierastraiele de taiere manuala sunt adesea utilizate pentru aplicatii precum modelarea din lemn, placile cu glisare sau rama, atunci cand imbinarea finisata va fi expusa si astfel va fi nevoie de o taietura ingrijita si precisa.

Acest dispozitiv ar fi in mod normal fixat prin insurubare pe un banc de lucru inainte de utilizare. Lamele sunt, de asemenea, schimbabile pentru taierea prin diferite materiale.

Persoana ideala care ar trebui sa cumpere si sa utilizeze acest tip de fierastrau ar fi cineva care isi decoreaza propria casa si poate face cate o camera la un moment dat. Daca ati avea bani, atunci, bineinteles, ar trebui sa obtineti o versiune motorizata, insa, daca bugetul dumneavoastra este restrictionat, acesta va fi o optioune care va functiona perfect.

Aceast fierastrau de precizie vine ca o singura unitate, atat cu suportul, cu masa si cu fierastraul. Rotind baza, puteti face apoi diferite grade de taieturi. 

Aceste taieturi pot fi realizate cu un fierastrau obisnuit, cum ar fi un fierastrau cu tenon sau cu coada de porumbel, dar fierastraul de precizie ofera suportul necesar pentru efectuarea taieturilor in unghi.

 

Avantaje ale Dispozitivelor de Taiere in Unghi


Aceste fierastraie au o multime de avantaje. Cateva dintre ele sunt:
•    Acestea sunt relativ ieftine, in functie de ce model doriti sa cumparati si de la ce magazin il cumparati
•    Sunt foarte precise si ofera o taietura fina
•    Sunt destul de simple de utilizat chiar si de persoanele care nu sunt familiarizate cu aceste tipuri de fierastraie.
•    Realizeaza taieturi foarte repede si sunt usor de transportat
•    Foarte bun pentru lucrul cu lemn mic, precum rame si alte materiale usoare

 

Dispozitiv de Taiere in Unghi

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!