Letcon

Afiseaza: 1-24 din 40 produse

 Filtre
Letcon - Ciocan de lipit Weller WLIR6023C, 60 W
-37%
Letcon - Ciocan de lipit Wert 2440, 30 W
-48%
Letcon - Ciocan de lipit Wert 2441, 60 W
-48%
Letcon - Ciocan de lipit Wert 2442, 80 W
-48%
Letcon - Ciocan de lipit Mannesmann 49121, 80 W
-41%
Letcon - Ciocan de lipit Weller HK2EUSTG, 80 W
-37%
452,81 Lei 285,27 Lei
TVA inclus
Letcon - Ciocan de lipit Weller WLIRK3023, 30 W
-37%

Letcon & Pistol de Lipit
 

Statiile de lipit sunt printre cele mai populare tipuri de lipit de pe piata. Dar cand majoritatea utilizatorilor noi cauta un pistol de lipit sau un ciocan de lipit, o statie nu este adesea primul lucru pe care il cumpara.

Care sunt exact diferentele dintre statii si alte tipuri de echipamente de lipit? De ce ar trebui sa cumperi o statiede lipit? Vom raspunde la toate aceste intrebari si multe altele.

In general, totul se reduce la flexibilitate. Statiile de lipit sunt mai usor de utilizat decat pistolul de lipit standard si pot fi utilizate pentru o varietate mai larga de aplicatii. 
Statiile de lipit nu sunt atat de scumpe! Sigur, ar putea sa coste cu cativa lei mai mult decat urmatoarea optiune mai ieftina de pe lista. Pana in momentul in care achizitionati toate accesoriile esentiale cu care este livrata o statie, va veti da seama ca statia are un impact mult mai bun decat un ciocan de lipit. 

Statiile de lipit sunt mai bine echipate pentru a face fata unor sarcini complicate. Se incalzesc mai repede si isi mentin temperaturile mai precis. Acest lucru se datoreaza faptului ca statiile au surse de alimentare mai mari, astfel incat acestea pot furniza substanta de lipit necesar pentru a face acest lucru.

Ciocanele de lipit proiectate si construite pentru a oferi performante maxime in conditiile celei mai exigente linii de productie si pentru a rezista la utilizarea robusta in toate operatiunile de intretinere si reparatii. Varful tip plug este asezat adanc in element pentru transfer rapid de caldura. Proiectarea modulara asigura o intretinere usoara. 

Un pistol de lipit este un dispozitiv puternic destinat in principal pentru lipirea pieselor destul de grele. Piesele grele pe care nu le gasesti pe placile de circuite imprimate comune si simple. S-ar putea sa gasiti conectori grei, piese de alama sau alte lucruri cu masa. Acestea vor necesita mai multa caldura pe care nu le-ati obtine folosind un simplu ciocan de lipit, care scoate aproximativ 10 sau 100 de wati. Prin urmare, nu este probabil sa intalniti acest tip de dispozitiv in proiecte electronice tipice.
In plus, atinge temperaturi mult mai ridicate in comparatie cu ciocanul de lipit. Datorita temperaturilor ridicate implicate de un pistol de lipit, trebuie sa fie aplicate masuri de siguranta. 

Ciocanele de lipit pe de alta parte sunt instrumente de lipit simple si mai usoare. Sunt potrivite pentru proiecte de lipire electronice mai mici, simple si mai usoare. Acestea le puteti folosi pe placile de circuit in mod eficient, deoarece sunt perfecte in cazul in care caldura in exces nu este necesara. 

 

Ciocane & Aparate de Lipit cu Fludor

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!