Accesorii Letcoane

Afiseaza: 1-24 din 32 produse

 Filtre
Accesorii Letcoane - Pompa pentru decosit Wert 2454
-48%

Letcoane & Pistoale de Lipit Electrice 
 
Piatra de lipire este un mineral natural compus din clorura de amoniu sarat. Denumirea „amoniac” provine de fapt de la numele acestui mineral, cunoscut inca din antichitate. Si are o multime de utilizari. 

Avand in vedere ca aceasta sare apare pe culoarul de condimente, poate este o surpriza faptul ca piatra de lipire din amoniac este si „clasicul” varf de lipit. A fost de peste o suta de ani. Uneori este utilizat ca flux de lipit si este substanta chimica (sau principala substanta chimica) din multe dintre compusii de lipit „varf” si „restaurator de varf” pe care ii puteti achizitiona.

Blocuri mari si mici de pietre din amoniac sunt vandute ca atare. In trecut, piatra de amoniac ar fi fost o parte standard a seturilor de lipit. Dar astazi, s-ar putea sa-l vedeti mai rar, pentru ca este un produs chimic agresiv (daca este eficient) cand este fierbinte - unul pe care nu doriti cu adevarat sa il folositi in fiecare zi pe fierul de lipit.

Pasta de lipit este un amestec de pulbere de lipit metalic si flux - cele doua elemente necesare pentru a lipi cu succes doua piese de metal. La fel ca orice alta forma de lipit, cum ar fi banda de lipit sau sarma, puteti obtine pasta de lipit in diferite tipuri de aliaje, inclusiv argint si aur. Puteti obtine, de asemenea, pasta de lipit care se topeste la diferite temperaturi (greu, mediu, usor). In esenta, pasta de lipit este ca orice alta forma de lipit pe care o puteti cumpara - aveti doar avantajul suplimentar de a fi amestecata in prealabil cu fluxul.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre utilizarea unei seringi cu pasta de lipit este faptul ca intra intr-o seringa! Acest lucru face ca aplicarea pastei de lipit sa fie incredibil de precisa - excelenta pentru inelarea saltelor impreuna. Pur si simplu scoateti capacul din seringa si fixati acul care vine cu el in loc.
Principalul avantaj al utilizarii pastei de lipit este faptul ca seringa in care este tinuta va ajuta sa accesati spatii minuscule pentru o lipire precisa. Este ideal atunci cand lipiti inele de sarituri sau stalpi de cercei sau chiar daca va ganditi sa lipiti niste elemente metalice minutioase la designul cel mai recent.

Deoarece pasta de lipit are o consistenta diferita, ea ramane in loc mult mai usoara decat acele mici palioane de lipit, ceea ce face ca elementele mici de lipit sa fie mult mai simple.
Nu uitati, insa, ca utilizarea unor benzi de lipit si a sarmei este esentiala in unele cazuri. Proprietatile structurale ale benzii de lipit vor produce o imbinare de lipit mai puternica decat pasta si vor rezista, de asemenea, la mai multa caldura la lipirea elementelor mai mari.

 

Letcon & Pistol de Lipit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!