Echere si Creioane de Tamplarie

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre
Echere si Creioane de Tamplarie - Echer reglabil Multi-Mark Kreg KMA2900-INT
-38%
185,21 Lei 114,83 Lei
TVA inclus

Echere si Creioane de Tamplarie

 

Ati auzit pana acum de echerul metalic, cel utilizat pentru diferite sarcini, nu cel pe care il utilizam la scoala? Probabil ca doar foarte putini dintre dumneavoastra sunt cei care au auzit de acesta, poate ca doar cei care lucreaza in domeniu si il utilizeaza zilnic au auzit de acesta, in rest, trebuie sa recunoastem ca acest instrument este destul de necunoscut printre oameni, necunoscandu-se utilitatea acestuia si nestiind daca acesta, fiind un echer, are aceeasi utilitate ca cea a unui echer normal. Ei bine, veti afla mult mai multe despre acest tip de echer din acest articol.

Un echer este un instrument in forma de L, utilizat pentru testarea perpendicularitatii materialului si pentru marcarea liniilor de la unghi drept, cu ajutorul unui cutit de marcat, creion sau cu un obiect de trasat. 

Mai precis, un echer este un instrument de prelucrare a lemnului, utilizat pentru marcarea si masurarea unei bucati de lemn. Forma echerului ajuta la procesul de masurare precis al unui unghi drept, adica de 90 de grade. Cu ajutorul echerului, putem sa verificam corectitudinea sau corespondenta unei suprafate cu o suprafata alaturata. 

O bucata de lemn care este dreptunghiulara, plata si are toate marginile, si anume, fete, laturi si capete de 90 de grade se numeste patrulater. O placa este adesea macinata cu patru patrati pentru pregatirea utilizarii in mobilierul de constructie. Un echer are o lama larga din otel, care este nituita la un maner din lemn sau tulpina. Interiorul tulpinii de lemn are de obicei o banda de alama fixata la acesta pentru a reduce uzura. Unele lame au, de asemenea, gradari pentru masurare. Echerele moderne pot fi integral metalice.

Un echer este destinat, in special, in prelucrarea lemnului si a metalului, utilizat pentru a marca sau masura materialul. Forma echerului ajuta la procesul de masurare precis al unui unghi drept, adica de 90 de grade. Cu ajutorul echerului, putem sa verificam corectitudinea sau corespondenta unei suprafate cu o suprafata alaturata. In general, echerele constau din doua parti. Lama este portiunea mai lunga, de obicei din metal. Manerul este de obicei din lemn, plastic sau metal. 

Cum se foloseste un echer? Plasati lama echerului pe suprafata materialul pe care doriti sa il testati sau sa il marcati. Partea mai groasa a manerului trebuie sa se extinda peste marginea suprafetei, permitand lamei sa se intinda pe toata suprafata. Tineti manerul pozitionat pe marginea materialului. Lama este acum pozitionata la un unghi de 90 de grade, in comparatie cu marginea. Cautati, apoi, unde doriti sa marcati materialul, regland lama. Folosind marginea lamei, trageti o linie peste material. Aliniati, apoi, lama cu capatul materialului. Asigurati-va ca partea din coltul materialului se aliniaza cu coltul patratului. Daca exista un decalaj intre echer si material, materialul nu este drept.

 

Echere Profesionale Metalice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!