Centura Piele Scule (Brau)

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Centura de Piele Pentru Scule

 

Tot auzim vorbindu-se despre centura pentru scule, cu toate ca multi nu o poarta. Dar totusi, la ce ne ajuta centura pentru scule si de ce ar fi bine sa achizitionam una?

O centura pentru scule bine organizata va permite sa lucrati mult mai repede si mult mai bine, sa urcati si sa lucrati de pe scari mult mai in siguranta. Iata cum sa organizeaza eficient o centura pentru scule. 

De ce sa porti o centura pentru scule? O centura pentru scule buna are doua buzunare, care contin toate uneltele si elementele de fixare esentiale pentru sarcina care trebuie dua la bun sfarsit. 

Fara a-si lua ochii de la munca lor, profesionistii pot umbla cu usurinta prin centura lor de scule cu una dintre maini, iar cu cealalta sa lucreze. Mana dominanta asigura controlul ciocanului, cutitului si creionului, orchestreaza operatiunea, in timp ce mana de ajutor raspunde si ea, introducand instantaneu dispozitivul de fixare sau accesoriul corespunzator. Fie ca lucrati la casa dumneavoastra o data pe saptamana sau o data pe luna, acesta este un ritm logic pe care il puteti invata. Va vom arata planul de dispunere al centurii pentru scule si instrumentele de mana pe care le poarta multi profesionisti si va vom explica de ce ar trebui sa le copiati stilul. 

Sunt, intr-adevar, multi oameni gospodari, care urasc sa poarte centurile pentru scule, din cauza greutatii acesteia, insa prefera sa se impiedice in instrumentele depozitate pe scari si schele. Nepurtarea centurii pentru scule duce la multe intreruperi constante ale muncii, asta pentru a va lua ceea ce aveti nevoie din partea cealalta a camerei. Nu credeti ca ar fi mult mai bine si mult mai eficient sa aveti toate sculele la indemana? 

In primul si in primul rand, ar fi bine sa va cumparati o centura pentru scule cu multe buzunare. Aveti nevoie de o multime de buzunare, mai ales dupa ce o sa adaugati suruburi si cuie de dimensiuni diferite. Asigurati-va ca lacasul pentru ciocan este pe partea mainii dumneavoastra cu care utilizati in mod regulat ciocanul. 

In al doilea rand, pastrati instrumentele de care aveti nevoie cel mai mult langa mana dumneavoastra dominanta. 

In al treilea rand, stocati mai putine instrumente si elemente de fixare folosite pe partea secundara. Uneltele pentru mana de ajutor sunt accesorii care functioneaza in combinatie cu un ciocan sau un creion si sunt depozitate pe partea opusa a centurii. Pentru utilizatorii dreptaci, acestea sunt instrumentele de mana de ajutor.  

In al patrulea rand, inversati centura pentru viteza si confort. Comutarea buzunarelor in spate va permite sa va aplecati mai usor pentru sarcini, precum ramele de perete. 

In al cincilea rand, veti putea urca scarile mult mai in siguranta. Purtati-va instrumentele in eentura pentru scule, asta in timp ce urcati scarile, astfel incat ambele maini sa fie libere pentru a prinde scara. 

 

Brau Scule

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!