Prese de Struguri & Teascuri

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre
Prese de Struguri & Teascuri - Presa manuala pentru fructe Wert 4180, 32 Litri
-48%
Prese de Struguri & Teascuri - Presa manuala pentru fructe Grafner 17347, 6 litri
-47%
Prese de Struguri & Teascuri - Presa manuala pentru fructe Grafner 17348, 12 litri
-47%
Prese de Struguri & Teascuri - Presa manuala pentru fructe Grafner 17349, 18 litri
-47%
Prese de Struguri & Teascuri - Presa manuala pentru fructe OP 30 Gude 30018, 30 litri
-39%
Prese de Struguri & Teascuri - Hidropresa pentru fructe Dema 29970, 20 l
-43%
5.713,96 Lei 3.256,96 Lei
TVA inclus

Presa Struguri & Teascuri

 

Datorita dimensiunilor acestora, presele manuale de fructe sunt usor de utilizat intr-o bucatarie conventionala. Designul cadrului presei manuale de fructe va permite sa apasati si sa aveti parte dintr-o data de sucul fructelor. O presa manuala de fructe poate fi intotdeauna de folos atunci cand vrei sa faceti lichioruri de casa ( lichior de portocoale, lichior de pruna, lichior de gutuie etc. ) sau chiar vin.

Presele manuale de fructe cu o capacitate de 30-32 de litri vor fi cele mai bune ajutoare din casa dumneavoastra. Filetul cu surub trapezoidal mentine sarcina bine si va va servi mult timp din momentul in care veti incepe sa folositi presa manuala de fructe.

Presele manuale de fructe sunt foarte practice spre a fi utilizate pentru a presa fructe. Presele manuale de fructe va vor decora casa de la tara. Nu trebuie decat sa uscati bine cosul presei si elementul metalica utilizat pentru a presa fructele, dupa utilizare. Nu faceti acest lucru doar pentru a da bine in curte, ci pentru ca presa sa va si poata servi mult timp in activitatile pe care doriti sa le intreprindeti dumneaovastra.

Cum se indeparteaza partea de sus a presei manuale de fructe? Acest lucru este cu adevarat important si se datoreaza din doua motive. Primul este ca trebuie indepartata pentru a va permite dumneavoastra sa asezati un element care sa poate zdrobi fructele, pe partea de sus, fara a va deranja pe dumneavoastra in timpul actiunii. In al doilea rand, cand incepeti presarea fructelor, mecanismul de blocare trebuie sa fie incredibil de puternic si sigur, deoarece presiunea care se aplica la presare este enorma. Copiile ieftine nu vor rezista la aceasta presiune.

Zdrobirea strugurilor sau fructelor inainte de fermentatia primara ajuta la descompunerea pulpei din fructe si permite sucului sa curga, astfel incat sa se poata amesteca cu drojdia pentru fermentare.

Pentru o zdrobitoare de struguri ceva mai seriosa, care poate duce pana la o capacitate de 20-22 de litri, este nevoie de una destul de mare, intr-adevar. O zdrobitoare de struguri cu manivela este ideala pentru a face un vin rosu din struguri, spre exemplu. Indepărtarea tulpinitelor cu mana sau cu o paleta poate fi obositoare si necesita mult timp. Lasand prea multe tulpinite provenite de la struguri sa patrunda in vinul dumneavoastra poate duce la arome putin acrisoare sau neplacute. O zdrobitoare de struguri care poate zdrobi strugurii si poate indeparta tulpinitele intr-o singura etapa, va economisi cantitati mari de munca si va face si un vin mult mai gustos. Vasul in care se pun strugurii pentru a fi zdrobiti poate fi indepartat pentru curatare sau pentru producerea vinului alb (cand tulpinile vor fi lasate inauntru pentru o presare mai usoara a strugurilor albi)
.
 

Presa Struguri & Fructe

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!