Vas Pentru Pistolul de Vopsit

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Vas Pentru Pistoale de Vopsit Pneumatice

Cand doriti sa achizitionati un pistol de vopsit, este important sa intelegeti diferitele tipuri de pistoale de vopsit, astfel incat sa puteti face o alegere mult mai informata. Exista doua tipuri principale de pistoale de vopsit care au cupele in partea de sus si pistoalele de vopsit care au cupele in partea de jos.  

Folosirea presiunii aerului mai scazuta la vopsit are mai multe avantaje. Daca faceti acest lucru, veti pierde mai putina vopsea, veti provoca mai putine imprastieri ale vopselei si va va permite sa aveti mult mai mult control. Aceste avantaje au determinat multi profesionisti sa treaca de la pistoale de vopsit care au cupele in partea jos la pistoale de vopsit care au cupele in partea de sus.

Pistolul de vopsit permite o productivitate mult mai mare. Intr-adevar, pistolul de vopsit permite o productivitate mult mai mare decat cea a rolei si periei de vopsit. Va puteti imagina cu usurinta ca rola nu este instrumentul ideal pentru a picta o foaie de aluminiu ondulat. Mai mult decat atat, atunci cand utilizati pistolul de vopsit nu trebuie sa mergeti dupa vopsea la fel de des cum o faceati cu peria de vopsea, deoarece pulverizatorul este conectat direct la un recipient mare de vopsea, numit si vas de rezerva. 

De asemenea, atunci cand veti avea nevoie sa va achizitionati un nou vas de rezerva pentru pistolul dumneavoastra de vopsit, puteti face acest lucru mergand la un magazin specializat sau, si mai simplu, puteti arunca un ochi pe internet si il puteti achizitiona online cu cardul cu plata ramburs atunci cand o sa ajunga curierul la adresa pe care o veti furniza magazinului de unde va veti cumpara vasul de rezerva pentru instrumentul dumneavoastra.

 

 

Vase de Rezerva  Pentru Pistoale de Vopsit Pneumatice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!