Duze Pentru Pistol de Vopsit

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Duza Pentru Pistoale de Vopsit Pneumatice

 

Buna ziua! Astazi vom discuta despre pistoalele de vopsit si despre ce trebuie sa stim cu adevarat despre aceste instrumente. 

Cand doriti sa achizitionati un pistol de vopsit, este important sa intelegeti diferitele tipuri de pistoale de vopsit, astfel incat sa puteti face o alegere mult mai informata. Exista doua tipuri principale de pistoale de vopsit care au cupele in partea de sus si pistoalele de vopsit care au cupele in partea de jos. 

In cadrul industriei de vopsit, exista sustinatori care favorizeaza un anumit tip de pistol de vopsit. Pistolele de vopsit cu cupele in partea de sus sunt in mod normal mai putin costisitoare decat pistoalele de vopsit care au cupele in partea de jos. De asemenea, acestea au cupe mai mari si pot tine mult mai multa vopsea decat cele care au cupele in partea de jos. Acestea au fost primele tipuri de pistoale de vospit care au fost folosite in vopsirea auto si in anumite lucrari de reparatie, inainte ca pistoalele de vopsit care au cupele in partea de jos sa fie disponibile pe scara larga in anii '80. Pistolele de vopsit care au cupele in partea de jos sunt acum cu mult mai populare decat pistoalele de vopsit care au cupele in partea de jos. 

Pistoalele de vopsit care au cupele in partea de sus necesita o presiune mai mica a aerului pentru a livra vopseaua, deoarece nu trebuie sa atraga vopseaua. Acest lucru ajuta la cresterea eficientei lor si folosesc toata vopseaua, care este turnata in cupe. Sunt, intr-adevar, ceva mai scumpe decat pistoalele de vopsit care au cupele in partea de jos. Un beneficiu al pistoalelor de vopsit care au cupele in partea de sus este faptul ca acestea pot fi folosite pentru a picta in zone stramte in care cupele de alimentare suspendate ale pistoalelor care au cupele in partea de jos nu ar face fata.

Cu cupele care au o vizibilitate destul de buna, va este usor sa vedeti cand trebuie sa adaugati mai multa vopsea, astfel incat sa nu aveti o intrerupere in fluxul de vopsea. 

Toate pistoalele de vopsit atomizeaza fluidul in varful duzei de unde se lasa vopseaua atunci cand este pulverizata. Pistolele de vopsit au pasaje separate pentru aer si fluid. Cand aerul trece prin pasul fluidului, se creeaza un vid care atrage vopseaua in fluxul de aer. Pe masura ce aerul se amesteca cu fluidul, se produce atomizarea si vopseaua iese din duza sub forma unei cete fine.

De asemenea, veti avea nevoie sa va achizitionati, din cand in cand, duze de rezerve pentru pistolul dumneavoastra de vopsit. Puteti face acest lucru la un magazin specializat sau, si mai simplu, le puteti achizitiona de pe internet.

 

Duze de Rezerva Pentru Pistoale de Vopsit Pneumatice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!